anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ii pot dovedi unei fete ca o plac? Vreau sa o iau asa mai pe ocolite pentru ca sunt un tip timid!(daca vreti sa stiti varsta va pot spune ca am buletinul la cativa pasi de mine).

Fundita si voturi:X!

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

De ce sa fi timid? Ce se poate intampla in cel mai rau caz? Absolut nimic, sunt sigura ca nu te va manca. Nu zic sa fi badaran sau prea tupeist dar nici sa pierzi timpul aiurea. Invita-o undeva parc, mc, cafenea (intereseaza-te inainte sa fi sigur ca ii place acel loc) si imprieteneste-te cu ea, afla cat mai multe despre ea si incearca sa ii fi un amic bun, suna-o, da-i mesaje, vb pe mess dar ai grija sa nu fi disperat sau agasant, e suficient sa o cauti odata pe zi sau odata la 2 zile, si dupa ce ati iesit de cateva ori si v-ati imprietenit (daca vrei o perioada de timp hai fie 2 saptamani) iesi cu ea dar sa fiti doar voi 2 si pupa-o pe obraz din senin, daca reactioneaza prost e clar nu te place, dar nici nu se strica amicitia deci nu pierzi nimic, iar daca reactioneaza bine incearca si un sarut pe buze
Bafta!

7 răspunsuri:
| Mădăăăăăăăăăăăăăăă a răspuns:

Pai fi tu insati. Niciodata sa nu te dai a fi alt cineva. Bag-o mereu in seama, stai in preajma ei, vorbeste cu prietenele ei. Surprinde-o cu cate ceva, spune-i vorbe dragutebatting eyelashes Sunt sigura ca nu o sa fie atat de insensibila. Bafta kiss

| chakuza a răspuns:

Ia-o usor din toate,da-i din toate cate ceva, vezi ce ii place, nu o stresa ca dupa aia nu o mai vezi data viitoare.In unele momente e bine sa fi indiferent, dar cateodata e bine sa ii acorzi un pic mai multa atentie.Las-o si pe ea singura sa vezi daca are curaj sa faca primul pas.Nu te arata timid in fata ei, doar putin ca sa vada ca nu esti un dala dupa strada.Limbajul cat mai adecvat,fara injuraturi,nu pui mana unde nu trebuie,sa eviti momentele alea cand e liniste si nimeni nu mai zice nimic(adica gasesti ceva de zis, de facut, dar sa nu se simta ea prost).

Bafta!

| Alex_3756 a răspuns:

Fi tu insati. Cum zice si Nicadrop. Si sigur o sa te placa, de te dai drept alta persoana... Fai multe complimente, o poti chema chiar la un suc... Incearca sa te apropri de ea si de prieteni ei.

| fobieAscunsa a răspuns:

Incearaca sa stai in preajma ei si sa afli cat mai multe despre ea... Cel mai bine e sa fi tu insuti fetelor le plac sinceritatea happy. si cand e momentul potrivit vb cu ea la telefon si fi tuwinking

| Aly28 a răspuns:

BunahappyFata de care iti place e din acceasi clasa/scoala cu tine?

| nET a răspuns:

Bai zii direct imi place de tine

| AweSomee a răspuns:

Nu trebuie sa fii timid! nu se poate intampla nimic. doar maxim o palma. poate nici aia daca-i place. n-ai nimic de pierdut. eu zic sa actionezi cat mai repede ca apoi poate sa fie prea tarziu. Vorbesc din propia experienta. si eu am fost timid pana am stat si-am vorbit cu o fata o luna de zile, am asteptat sa o cunosc perfect. apoi cand am vrut sa actionez era deja prea tarziu. Vorbeste mult cu ea. invit-o la un suc si daca o sa accepte urmatorii pasi... va fi floare la ureche. condu-o acasa. pup-o pe obraz prima oara apoi asteapta momentul potrivit si i-ati inima in dinti si sarut-o. nu e chiar atat de greu. actiuneaza cat mai repede!