Nu,nu cred ca prima oara cand faci sex cu cineva se poate uita vreodata, la fel ca si primul sarut, prima iubire, solutia nu este sa uiti si sa accepti trecutul, ca doar e al tau
Focusandu-te pe alte activitati, ca sa-tina mintea ocupata.
In timp il vei uita, mai ales daca te indragostesti de un alt baiat.
O relație _poate_ fi soluția, dar nu e unica.
Și pentru a putea fi o soluție, e nevoie ca asta să se întâmple de la sine, și în plus, să fie ceva spontan și foarte intens. Și mai ales, cât se poate de autentică.
Doar timpul vindeca ranile iar o alta relatie nu este solutia. Nu te grabi sa iei decizii gresite.
Implicate in activitati care sa iti ocupe timpul, fa ceva ce iti place.
Se uita asa cum se uita orice...lasand timpul sa treaca si gasind alte puncte de gravitatie in viata ta. Poate fi si un alt barbat. Poate fi un hobby. Poate fi absolut orice.
Buna! In mod clar inlocuirea cu o alta persoana in cazul de fata nu reprezinta o solutie, asta nu va sterge in nici un caz faptele consumate din trecut. Ideea e ca tu trebuie sa iti indrepti atentia asupra altor activitati si nu sa fortezi cursul pentru a intra intr-o alta relatie. Nu cred ca iti mai doresti sa ajungi sa regreti unele fapte si sa vrei sa le uiti asa cum incerci acum, asa ca focuseaza-te pe tine si pe planurile de viitor si va aparea si persoana potrivita care fara sa-ti dai seama va sterge urmele trecutului, da nu cu forta cum vrei tu acum. Succes!
In primul rand nu trebuie sa te grăbești. Este greșit părerea mea sa te bagi într-o nouă relație fara a fi sigura de noul partener. Daca și cu al doilea, al treilea ecc. nu va merge bine? Mergi din ciuperca in ciuperca ca să îl uiți? Daca te respecți in primul rand pe tine că persoana, puneți ordine în gânduri iar apoi vezi de o altă relație... Încetul cu încetul
Salut Crissalmasan99, părerea mea este că trebuie să îți găsești o activitate ceva ce îți place pentru ca așa nu vei mai avea timp să te gândești la el. Vei întâlnii persoane noi. Și da o alta relatie poate salva solutia dar mai întâi trebuie sa petreci tu puțin timp liber pentru a incerca sa-l uiti și fa orice altceva cand îți vine prin cap. Crede-mă o sa fie mai usor daca iti gasesti o activitate.
Baftă!❤
anonim_4396 întreabă: