| suntofata a întrebat:

Cum imi pot da seama daca sunt indragostita? Mi-e dor de el cand nu il vad, am emotii cand ma vede, plang seara ca nici azi nu am putut sa-i spun "buna", dimineata am emotii cand ma gandesc ca poate la scoala il voi revedea.
FUNDA

Răspuns Câştigător
| Lia09 a răspuns:

Ce pot sa simti mai mult decat atat ca sa-ti dai seama? E clar ca esti indragostita. Si chiar daca nu esti, nici mult nu mai ai. Ce pot sa-ti spun decat sa te bucuri de aceasta iubire si sa fii fericita!

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

E clar....verdictu:esti indragostita!

| Zeref a răspuns:

Chiar plangi? :O

Este prima etapa spre ceva mai mult. Dupa ce vei vorbi cu el este posibil.De ce nu ai putut sa-i zici "buna"? E asa greu sa te duci la el sa-l intrebi daca este de acord cu intentiile tale sau sa-ti confirme daca el ar fi ok sa se intalneasca cu tine la o cafea, brifcor, prajituralaughing.Orice.Si cred ca asa vei scapa de cele de mai sus. Daca va fi de acord unele vor fi mai intense.SucceS!

| raducanumihaela a răspuns:

Dc nu poti sa-i zici BUNA?

| MODAlex a răspuns:

Pentru inceput,incearca sa te linistesti,dupa care gaseste ceva care sa te preocupe, sa ai activitate "cerebrala", pentru ca asa, o sa stai si o sa plangi mereu! Nu-ti zic in nume de rau, gaseste ceva ce sa faci si care sa-ti placa in acelasi timp!
Sper ca te-am ajutat!
Bafta si succes in continuare!