| Cristian44 a întrebat:

Cum imi pot gasi o prietena? Deoarece tot timpul cand ies cu prietenii ei vin cu prietenele lor si eu ma simt in plus...[Sa nu aiba legatura cu scoala ca sunt la un liceu de baieti straight face]

Răspuns Câştigător
| AlaturideIngeri a răspuns:

Heiihappy
Nu trebuie sa fii suparat din cauza asta.
Stiu cum e atunci cand esti singur,iar toti ceilalti au pe cineva langa ei, te simti in plus.
Faza e ca nu toate lucrurile sunt asa cum ne dorim noi sa fie, dar trebuie sa speram ca intr-o zi va aparea cineva in viata noastra si va fi asa cum ne dorim noi sa fie.
E mult mai frumos sa te lasi cautat de catre dragoste, decat sa te lupti tu sa o gasesti.
Asa ca, nu dispera si ai incredere in tine ca vei gasi pe cineva la momentul potrivithappy

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Roaga-ti prietenii ca ei sa-si roage prietenele, si acestea sa-ti faca cunostinta cu una din prietenele lor.

| oprescudorin11 a răspuns:

Am sa incep altfel:poate te gaseste ea!
Dar pentru asta, trebuie sa ramai tu insuti, sa frecventezi si cercuri de fete. Daca te gandesti sa gasesti o prietena sunt o gramada de posibilitati, de la a merge la un club, intai privesti, ai rabdare, inveti si de la altii. Nu ma refer la situatia in care vrei cu orice pret, asta e alta situatie.Depinde ce vrei. Nu te simti 'in plus'! Daca te duci singur. Fii, repet, tu insuti, vorbeste cu toate prietenele prietenilor tai, decent, incearca sa intelegi latura feminina. Poti fi chiar si timid. Nu conteaza, sigur acele prietene ale prietenelor tale vor intelege, au si ele prietene care nu si-au gasit un prieten si te vor ajuta. Nu te indragosti de prietenele prietenilor tai. Nu face gesturi care sa- i puna pe prietenii tai in situatia sa te creada concurent.Cu rabdare, incet, incet iti vei gasi drumul. Si eu am fost intr-o situatie similara, dar aveam o sora care -mi prezenta prietenele ei.Mi-a dat dupa un timp o incredere in mine, asa am facut si eu pentru ea.
Daca ai prieteni adevarati si buni, te vor ajuta asa cum ti-am zis, depinde doar de tine. Succes! Nu te simti niciodata 'in plus'.Ai mai multa incredere in tine si ochii celorlalti!

| oprescudorin11 a răspuns:

Mai este ceva, nu cauta la o prietena sexul, asta vine de la sine cand si daca va trebui.

| AlaturideIngeri a răspuns:

Multumesc pentru funditakiss