Te place si e fraier. Daca un tovaras m-ar pune pe mine sa cer numarul de tel al unei fete dragute, cu siguranta i-as spune tovarasului respectiv ca fata nu il place si ca il considera fraier. De ce? Fata ma place pe mine evident din moment ce mi-a dat numarul ei de tel si chiar daca am prietena, sunt deschis experientelor noi pentru ca eu sunt adeptul dragostei ideale. Sunt dispus sa incerc toate posibilitatile si toate fetele pana in clipa in care o sa o gasesc pe "ea " cea alaturi de care as fi dispus sa imbatranesc si sa imi permit sa fiu fericit
Concluzie: Combina-te cu tovarasul lui, ca poate asa isi invata lectia fraierul ala si data viitoare renunta la " curier"
El e genul de baiat rusinos, si nah...
E foarte timid si te place mult de tot zic io.Si eu sunt timid la inceput dar dupa cateva vorbe nu mai am probleme poate asa e si el.Si de aia se tot uita si nu face nimic pentru ca ii e teama sa nu greseasca cumva cu ceva.
Oare? Si eu as vrea sa fiu cu el, ca imi place de el la prima vedeere. Dar daca nu face nimic...
De unde sa stie el ca deja te-a cucerit? Un baiat, atunci cand te place, se invarte prin jurul tau, pe jos sau cu masina, ca si un caine aflat in calduri. Din pacate, unii nu sunt capabili de mai mult.
Şi mie tot ciudat mi se pare. Sigur ăla-i băiat? Sigur are maşină d-aia adevărată, nu de jucărie?
Nu ma uit la masina lui. Ma uit la el.
Adica ar trebui sa-i dau nr meu de telefon prietenului sau? Sau ce sa fac? :d
Un mare pas inainte ar fi sa renunti la "intermediar". Crezi ca e rusinos si iti place de el? Fa tu primul pas. Du-te la el, nu trebuie sa stai de vb sau ceva la inceput, spune doar atat" Buna, imi place de tine. suna-ma! si ii dai un bilet cu nr tau" si dupa te faci disparuta, iar daca te place cu adevarat, o sa te sune.
Mutubal întreabă: