| andypk a întrebat:

Cum pot cere prietenia (sa fie iubita mea) unei fete? Sa fie ceva mai special/altfel decat "Vrei sa fi cu mine" sau "sarut-o si vezi ce spune". Vreau ceva mai special, si precizez ca am 18 ani.

Răspuns Câştigător
| Neuronul a răspuns:

Invit-o în oraş. La un suc sau o prăjitură.
Fă-o să-i placă să discute cu tine.
Cunoaşte-o mai bine şi oferă-i şansa să te cunoască şi ea.
O conduci acasă apoi scoţi din buzunar un cadou micuţ (vii pregătit).
Acel cadou poate să fie o pereche de cercei puşi într-o cutiuţă frumoasă, iar în acea cutie îi pui un bileţel în care poţi scrie ''Ţi-ar plăcea să fii iubita?'' sau o altă formă de a-i cere prietenia.
O rogi să nu deschidă cutia până nu ajunge acasă.
Va fi o supriză drăguţă şi o formă clasică, dar bună de a-i spune că vrei să ai o relaţie cu ea.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tinand seama ca o iubire nu se "face" la cerere, dorinta ta nu se poate indeplini asa cum tu doresti. Daca tu la 18 ani crezi ca o fata iti poate deveni iubita numai in urma unei cereri, atunci iti doresc succes si dupa aceea sa ne explici si noua fenomenul.

| andypk explică (pentru neutrino):

Ba baiatule. Si cum vrei sa fie iubita ta? Ssa o saruti pe neasteptate? Mi se pare o prostie... cand te vei casatori, o sa faci la fel nu?

| neutrino a răspuns (pentru andypk):

Cu "ba baiatule" te poti adresa acasa la tine, in familie. Ai cerut un sfat, ti l-am dat si acum ai devenit brusc expert. Eu iti doresc ca tu sa ai dreptate si sa ai parte de multe iubiri facute la cerere.

| SkyPilot a răspuns:

Nu ii face declaratii decat dupa ce sunteti intr-o relatie. Daca te uiti la intrebarile din ultima saptamana ai sa observi ca multi au fost respinsi.
La 18 ani o poti invita in oras la o activitate care ii place ei. Ii oferi un trandafir rosu cand va intalniti. Te porti bine si ii faci complimente discrete. O privesti admirativ dar fara sa te holbezi. Ideea de final a lui Neuron este foarte buna.

| Eu24 a răspuns:

Un trandafir nu da gres niciodata. Poti cumpara unul si o intrebi daca poate fi ceva intre voi.
Bafta!