1.Nu mai folosi acele emoticoane.
2.Nu mai folosi cuvintele "timidut","scumpic","piersicuta", etc.
3.E atat de cringe tot ce ai scris...
4.Ce e un "mascul alfa dominant"? La lupi inteleg, la oameni nu prea...
Mie imi suna a unul care face sala si arata de parca steroizii ii sunt singurul fel de mancare, isi bate nevasta si bea cantitati industriale de bere Ciucas(sau Ursus pentru cei care-s si bombardieri)
5.Nu pari o persoana prea rea.De ce ai vrea sa te schimbi?
Poate mai bine ai consulta un terapist pentru a iti imbunatatii stima de sine...
De ce zici ca e cringi? Mie mi se pare super dragut.
E ca o ce mă? Trollezi.
Te duci pe străzi unde sunt oameni reci, asta o să scoată toată scumpisenia din tine.
Nu exista mascul alfa dominant, multi care se cred alfa s-ar pisa pe ei daca ar fi cazul să pună mâna pe o armă sau ceva. Daca ar fi cazul de război sau ar da de bombardieri
1. Fii cum esti tu... Degeaba incerci sa fii 'Masculul Alfa' daca pur si simplu nu e stilul tau
2. Daca totusi asta vrei:
a) Renunta la diminutive. Te rog eu frumos nu mai spune ca esti timidut si scumpic. Poti folosi cuvinte normale, gen timid, inofensiv etc, insa te rog eu nu mai scrie 'mascul alfa dominant' si ' scumpic si timid' in aceeasi postare, e bizar.
b) Nu mai pune cate un emoji pe paragraf, pur si simplu iti accentueaza trasaturile de care vrei sa scapi, arata ca esti o fire mai 'gingasa'.
c) "Pufosila scumpic"?
Asadaaar... Personal nu inteleg de ce vrei sa te schimbi, insa daca chiar iti doresti asta, renunta la lucrurile dragute gen diminutive etc fiindca nu i se potrivesc unui 'mascul alfa dominant'. Te rog nu te supara pe ce am zis la punctul 2, insa cred ca asta te tine departe de imaginea unui mascul alfa dominant, cum il numesti tu. Dar sa stii totusi ca e nevoie si de baieti timiduti si scupici pe lume.
Uf, dar mie imi place sa ma alint asa.
Tu te consideri un mascul alfa dominant? :0
Eu nu sunt baiat, deci voi spune ca nu ma consider =). Oricum, cum am mai spus, daca tie iti place sa te alinti asa e complet okay...
Tu cati ani ai?
Cam 14... aproape 15. Tu?
Eu nu vreau sa iti zic ca sa nu razi de mine...
Da tu de unde esti?
Nu voi rade, stai calm. Din partea de nord-est a Romaniei.
Moldova power