Buna ziua! Sunt la fel ca tine. Tot timida, am senzatia ca daca fac ceva sau ma impiedic, toti se uita la mine si rad. Este numai in capul meu pana la urma. Sincer nu poti sa scapi in totalitate de timiditate, dar incearca sa vorbesti cu mai multe persoane, nu doar cele din grupul tau de prieteni, schimba pareri si asa vei invata sa fii un pic mai relaxata. Vorba aia" rau cu rau, dar mai rau fara rau", sa nu crezi ca esti singura persoana care este asa, (suntem multi ). Acum depinde totul de tine, dar nu cred ca esti chiar asa de timida. Curaj ca se poate! O zi frumoasa!
Tu timida nu se vede din raspunsul pe care il dai.... Oricum aparentele inseala:-p
Nu judeca o carte dupa coperta, nu? Ai mare dreptate.
Hmmm oare ce buburuza sentimentala se ascunde dincolo de Cablu de net:-p
Hmm, hai sa o luam acum "stiintific" poate stii ca sunt putini "pradatori"( sa zic asa) care se aproprie de o buburuza, are un mod de a se apara interesant, nu mai faci o a doua greseala cand o atingi. Oricum este foarte fragila, fiind foarte mica!
Mai mai- ce le ai tu cu Biologia fir-ar ea :-p.Eu unu nu ma las pana nu o prind si imi pun o dorinta, apoi o las sa zboare unde vrea ea :-p.Ma lasi sa imi pun o dorinta :-p
Sa nu fie ca in poezia "Gandacelul": De ce m-ai prins in pumnul tau, ca-s "mica" si ma doare.
Nu sunt nici eu asa mare :-p.Nu are cum sa te doara.Promit sa fiu foarte atent si intelagator. Daca nu iti place poti sa nu imi indeplinesti dorinta
Si dorinta ta care este domnule? Facem chat aici.
Poate dca imi dai si mie un id ceva iti spun ce zici :-p
Bună.
Învață să ai încredere în tine, că ești capabilă, deschisă socializării, etc.
Hai că poți!
Pa, pa.
Bună!
Învață să devii o persoană mai deschisă şi sociabilă.
Iesi mai mult in lume. Fă-ți prieteni noi. Învață să fi mai responsabilă şi să-ți asumi faptele.
O zi frumoasă!
Cu toti avem timiditate cu straini e ceva genetic si bun dar trebuie sa si vorbesti ca de aia ai gura, in timp daca vrei te vei schimba cu incetul
Este destul de greu sa prinzi tupeu daca asa e felu tau. Uneori ca sa te schimbi la polu opus trebuie sa treci printr-o drama ca sa devii un nesimti /a fara scrupule si cu un tupeu fantastic.O sa vezi cand o sa cresti mai mare la ce ma refer...
Buna,stiu cat iti e de greu, am aceeasi problema.Cred ca stii si tu cum e sa treaca cineva pe langa tine pe strada si sa nu mai stii sa mergi astfel cazi sau mersul ciudat.Sa vorbesti atat de incet incat doar tu sa te auzi.Toate acestea au o singura cauza: cand te gandesti la imperfectiuni, nimeni nu e perfect dar eu oare sunt prea imperfecta? Cam asa gandesc eu. Daca spun ceva aiurea si o sa rada toti de mine? Nebunie, nu? Gandeste-te ca poate au si ceilalti momentele lor de timiditate.Printre toate acestea ai multe parti care uimesc oamenii, esti frumoasa si desteapta si as vrea sa gandesti si tu asa de acum inainte.
Asa eram si eu, dar usor usor am invatat sa ma simt bine in pielea mea si acum sunt o persoana sociabila cunoscuta de toata lumea din imprejurimi. Simte-te bine in pielea ta, nu ai de ce sa fii timida... toti suntem oameni, gresim / glumim! Nu conteaza, fii tare. Capu'sus si bafta :*