| GirlsLoveLifee a întrebat:

Buna TPU.Cum pot sa descopar daca iubitul meu ma insala?Pun aceasta intrebare,deoarece nu am incredere in el si am anumite banuieli.Dau fundita pentru un raspuns care ma ajuta.happy

Răspuns Câştigător
| IubesteEa a răspuns:

De unde iti dai seama? simplu din comportament daca el nu se mai comporta cum se comporta inainte inseamna ceva dar ca sa fi sigura urmareste-l sau pune pe cineva sa faca asta, dar sa fie de incredere uite exemple daca chiar te inseala si eu sper sa fie doar o banuiala nu si adevarat :1.cand esti cu el numai e atent la tine, 2.nu mai simti aceea flacara care va aprins pe amandoi, 3.cand esti cu el suna telefonul brusc si il inchide daca esti tu de fata (motivul poate sa fi o alta iubita si sa nu raspunda de fata cu tine )4. daca intoarce ochii dupa altele(uneori cand un baiat cu care esti ar trebui sa se uite numai la tine si la nimeni altcineva daca se uita la altele e un dubiu )sau mai simplu vorbesti cu el si ii spui:uite cred ca tu ma inseli, e doar un dubiu dar nu sunt sigura vreau sa imi spui adevarul nimic altceva decat adevarul daca nu mai vrei sa fi cu mine spune-mi asta nu sa ma inseli si chiar daca nu e asa te rog din suflet spune-mi adevarul si daca zice da ii zici bine ne despartim dar sa stii ca roata se intoarce o sa afli si tu cum e cand esti inselat de propia persoana iubita, si daca nu vrea sa recunoasca dai intalnire cu tine fata-n fata doar voi 2 si te uiti la fata lui 1. daca te minte ochii lui nu vor fi la tine ori ii si da peste cap, ori nu se uita la tine cand vorbeste 2.atitudinea daca isi incrutiseaza mainile si tu observi asta inseamna ca are emotii sau daca face o promisiune si observi ca celalat deget este la spate, dar ai grija cand observi toate astea nu il lasa pe el sa isi dea seama ca asa va face altceva care te va duce in eroare iti urez muult succes:* si cauta pe net semne ca ma inseala vei gasi multe si daca 6 din 10 sunt afirmative inseamna ca te inseala dar nu vreau sa fie asa!:*succes si sper sa te iubeasca asa cum esti si la tine doar sa fie banuieli funda?

13 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

O relatie pe asta se bazeaza! incredere! daca asta dispare, at nu mai e relatie! mai bine pleaca decat sa va chinuiti asa aiurea

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Spune-i cand ti se pare mai suspect : "te-am vazut cu o fata" si dupa cum va reactiona iti vei da seama...

| Crisu a răspuns:

Nu este iubitul tau? Nu ar trebui sa ai incredere in el? Vorbeste cu el sincer si vezi, daca tot nu ai incredere, atunci nu cred ca mai merge relatia.

| telluno a răspuns:

DNSK a zis bine.
Daca nu mai merge nu te mai chinuii aiurea.
Punct si de la capat happy

| adasiatat a răspuns:

Buna pai poti sa ii intrebi pe prietenii lui apropiati in care ai incredere si iti sunt prieteni, poti sa-l urmaresti sau poti sa vorbesti direct cu el in fata si ii spui ca e ceva serios si ii spui ca u vrei sa stii de acum pentru ca nu vrei sa fii inselata. Daca e tipul de baiat care sa insele fetele de obicei poti avea banuieli dar daca e o relatie serioasa intre voi si asa crezi si tu si el( cel mai important) nu cred ca trebuie sa-ti faci dubii
Cel mai bine vorbeste cu el! Sper ca te-am ajtat! FUNDA?

| CoquineNoire a răspuns:

Ahahah, are 13 ani si are si ea banuieli ca o inseala rolling on the floor
de groaza sunteti, mamelucilor.

| harciog a răspuns:

Bai,cine va pune ma, cine va pune? Sinteti bolnavi? Cauta dreacu unul la care tii dar care e de ajuns de istet sa-ti insufle nepasarea.

| Charis a răspuns:

Pey daca aveti o relatie stabila, de mult timp si va cunoasteti bine si va iubiti. Eu spun ca ar trebui sa vb cu el si daca tot ai dubi ca te inseala urmarestel. Sunt sg ca asa o sa scapi de dubi. Bafta:X Dar ar fi bine sa nu te indoiesti de el ca daca il urmaresti si dupa vezi ca te-ai inselat si el afla ca l-ai urmarit cred ca relatia voastra ar lua sfhappy. Bafta

| GirlsLoveLifee explică (pentru CoquineNoire):

Fetito sau baiatule, ce esti, nu te mai baga ca musca in lapte.Am 15 ani, nu 13, doar ca nu doresc sa imi fac publica varsta mea reala, pana acum.Ai probleme? Vezi-ti de treburile tale si lasa-ma in pace.

| GirlsLoveLifee explică:

MissBlaHck-in primul rand am 15 ani, nu 13, doar ca nu doresc sa imi fac publica varsta mea reala, pana acum.Nu te mai baga ca musca in lapte si vezi-ti de treburile tale, ca nici eu nu ma bag in ale tale. Uita-te mai la ea/el.Se gaseste un prostanac/prostanaca sa comenteze pe seama altuia.Ia vezi-ti de lungul nasului si lasa lumea in pace.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Angajeaza-ti un detectiv particular, cu siguranta vei afla 100%

| GirlsLoveLifee explică (pentru anonim_4396):

Da,bine ar fi daca as fi asa mare pentru un detectiv.Am doar 15 ani.laughing

| Anecherry a răspuns:

Din cauza fetelor ca tine gasim din ce in ce mai multi misogini si infideli in randul baietilor. da-ti un refresh.