| stefania0907 a întrebat:

Cum pot sa fac gelos un baiat? Nu am fost cu el, doar ca ne-am sarutat acum vreo 2 luni, mie a inceput sa-mi placa de el, iar in ultimul timp ma ignora. Deja m-am combinat cu cineva ca sa vad daca o sa reactioneze, daca o sa-i pese...
Oare o sa-mi zica ca ma place sau mai stiu eu ce, sau am stricat o prietenie?

5 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Unii barbati se retrag complet din interactiunea cu o femeie care incearca sa-i faca gelosi cu un altul, altii se ambitioneaza si incearca s-o convinga de faptul ca el e mai potrivit si atunci tertipul a mers.

Altfel spus e cu dus si intors. Problema e ca trebuie sa-i si dai de inteles ca incerci sa-l faci gelos. Relativ subtil. Sa dai peste el intr-o locatie "din greseala" in timp ce esti cu cel cu care vrei sa-l faci gelos, chestii din astea.

E riscant si da, poti strica lucrurile. Depinde si ce gen de persoana e el. Poate ar ajuta mai mult daca i-ai spune direct ca il placi. Uneori functioneaza la fix.

| sofisis a răspuns:

Daca el deja te ignora si nu prea il interesai...acum daca esti cu altul clar o sa te ignore de tot.
E cea mai proasta tactica asta.
Mai bine mai insistai putin, mai incercai sa vb cu el despre nimicuri etc.

| Zabbyel a răspuns:

happy din moment ce te ignora happy pentru el a fost doar un simplu sarut din joaca nu din "iubire"
Apropo combinata cu cineva doar iti va strica imaginea laughing
il va scarbi nu il va face gelos sad

| Lienerth_Tobias_1999 a răspuns:

Dacă voiai să faci un băiat gelos, cea mai bună cale ar fi să te cuplezi cu alt cineva, find un lucru care ai făcut. Dacă pasă de tine, sigur va veni pentru a lua întăriri cu ce ai făcut. Dacă nu prea are griza ta, pur și simplu te va ignora. Sunt mari sanse să vine după tine, dar până atunci nu te despărți de prietenul tău.

| florin1oo1 a răspuns:

Ai cam terminat-o daca te-ai combinat cu altul