| DenissRaba a întrebat:

Cum pot sa fac o fata sa faca sex cu mine daca ea spune ca nu face asa ceva dar se vede pe ea ca ar vrea.I-am tot propus mai pe ocolite si ea spunea ca poate o sa facem si ca vrea sa faca lucruri perverse cu mine doar ca nu prea am unde sa o fac cu ea.Ce sfaturi imi dati? Cum sa procedez?

8 răspunsuri:
| Fcd_Gheorghe_1998 a răspuns:

Puteti merge in padure sau intr-o cladire abandonata

Răspuns utilizator avertizat
| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu o mai intreba, poate ea vrea sa fii barbat si cand sunteti singuri sa treci la actiune fara sa o intrebi, acordul ei tacit va fi de ajuns.

| AlexTeAjuta a răspuns:

Frate nici o fata nu zice da vreau sa o fac doar poate una prea curva asa ca prinde o undeva singura de preferat pe la tine si o incerci o saruti incerci sa o atingi pe sani daca te lasa e ok dupa incerci sa o freci prin chilotei daca te lasa bagi mana la vrabiuta si daca te a lasat usosr usor o intarati o dezbraci si o arzi nu mai te chinui sa o intrebi o fata ori cum nu ar zice asta...

| iarinaa a răspuns:

Parerea mea, nu o mai intreba! Daca prinzi cumva ocazia sa plece ai tai sau ai ei de acasa petreceti acel timp doar voi doi, daca ea nu a mai facut-o, ia-o usor fa-o sa isi doreasca asta, fierbe-o mai pe romaneste. Daca nu ai posibilitatea de a fii la ea acasa sau ea la tine, atunci o camera la o pensiune fie ea cat de ieftina rezolva tot, sau in masina(dar nu iti recomand daca ea o face pentru prima data)

| Cristian_Cristi_1986 a răspuns:

Inseamna ca fata asta perversa vrea sa fie virgina si nu stie cum sa ti spuna sa i-o bagi in fund?
Loc e, nu pleaca ai tai la munca, ori ai ei?

Răspuns utilizator avertizat
| sofisis a răspuns:

Este normal sa vrea, e la varsta la care hormonii urla. Asta nu inseamna ca o va face. Iti garantez. Pe mine daca ma vedeai cand eram pustoaica jurai ca am rupt patul in doua, cu toate ca eram virgina. Eram si dezvoltata si dezinhibata si nu roseam la cuvantul sex. Faceam petting dar sex am facut prima data dupa varsta majoratului. Deci a vrea si a face sunt doua lucruri paralele. Parerea mea e ca in momentele in care iti spune ca ar face una si alta e pur si simplu excitata. Dar nu va duce pana la capat chestia asta.