Dar nu pricep de ce nu ieși cu el? Ca amici nimic mai mult, dacă e să vrea mai mult îi spui, nu ar fi de parcă te-ar mânca. Ieși cu el n-ai ce pierde, și zi mersi ca acu ai dat de un băiat care te scoate la suc, următorul nu voi mai fi atât de sigur că te va mai scoate la un suc.
1)De ce să-l minți?
2)De ce să îl refuzi când tu nici nu l-ai cunoscut și nici nu ai stat de vorbă cu el face to face, nu ar fi că te-ar mânca să fim serioși.
3)Nu fi fraieră să-l expediezi fără să-l cunoști și aici mă refer că nu trebuie să vă combinați sau ceva. Pe lângă asta poate fi un bun prieten, amic n-ai de unde ști.
Buna Flori!
Poti sa-i zici ca ai putina treaba.
Daca nu vrei sa-l minti, zi-i adevarul. Spune-i ca nu este genul tau, ca nu vreti sa fie ceva mai mult decat o prietenie intre voi.Il rogi frumos sa nu se supere! Dar nici nu are de ce pentru ca nu esti nevoita sa iesi la suc cu el.
Dar, foarte frumos ar fi sa mergi la suc cu el pentru ca nu te papa . Poate va fi distractiv!
Mult noroc sper ca te-am ajutat!
Poii. ar fi ceva de genu:"mai uite ce e, nu pot iesi... am ziua mai ocupata, poate alta data" eu cred ca nu l`ai supara... bine poate doar un picc. dar asta ar insemna"un refuz frumos":]] mintind dar totusii :]]
Anonima17191 întreabă: