| Emy2 a întrebat:

Cum pot sa resping un baiat insistent intr-un mod civilizat?

Răspuns Câştigător
| Klepto a răspuns:

Nu exista mod civilizat care sa dea rezultate.
Ii spui ii fata direct si gata, el o sa-ti spuna "gura ta spune nu, dar ochii tai spun da", ii tragi un jet de helas intre ochi si termini cu el definitiv.
Lasand gluma la o parte, spune-i direct, doar fetele considera ca trebuie sa nu-i franga inima la bietul baiat, ca trebuie sa le placa oricine, tu cand vrei sa dezlipesti un bandaj, tragi incet sa doara si sa-ti prinzi parul sau instant, curat si definitiv?
Gandeste-te ca-i faci un bine, nu-si mai pierde timpul cu tine, il poate folosi sa invete sa devina laureat al premiului Nobel.
Ii spui in fata tot si gata sau il tratezi cu indiferenta total.

7 răspunsuri:
| LaLaLea a răspuns:

Sincera sa fiu si eu am patit.si o sa fie greu si nu merge cu vorba buna...respinge-l mai urat ceva de genu':Lasa-ma in pace ca nu te plac...

Răspuns utilizator avertizat
| WooLove a răspuns:

Emy2@ de ce nu ii zici ca nu te intereseaza persoana lui si zic eu ca este cel mai frumos...
Succes!

| JulieAndreeaB a răspuns:

Pur si simplu nu i mai acorda atentie. Poate prin felul tau de a fi pe care il manifesti zi de zi cu toti, el a inteles altceva.trezeste l la realitate pana nu e "prea tarziu".

| ana_2324 a răspuns:

Spune-i papa! este foarte civilizat!

| anonima97 a răspuns:

Nu-i da atntie si zambeste miseleste. big grin Merge intotdeauna.

| Gabitssaa a răspuns:

Am trecut si eu prin asta...i-am spus ca nu este genul meu. In fine am acceptat sa mai tinem legatura dar cu conditia sa nu mai bata apropouri sa fim impreuna. Ii poti propune chestia asta, daca altfel nu te poti intelege cu el.