| superpissy40 a întrebat:

Buna TPU. Cum pot scapa de teama durerii unui act sexual? Mentionez ca nu am experienta in domeniu ca sa spun asa, iar pe viitor m-ar ajuta sfaturile voastre(am 24 ani). Multumesc tare mult!

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca vei scapa de teama abia dupa primele acte. Depinde enorm si de modul cum te trateaza el. Daca preludiul nu e bun, durerea va fi acolo, iar daca tu esti incordata si nu te poti relaxa, cam degeaba exista preludiu.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Durerea primului act sau așa în general? Că așa în general nu e normal sa ai dureri.

| Emilian65 a răspuns:

Ca sa nu te doară primul act sexual, pregătește-te asa cum trebuie: preludiul sa fie prelungit, sa ai pregătit și un unguent pe care să-l folosești la nevoie și sa nu fii dur când faci sex cu iubita.

| Violleta2022 a răspuns:

Ceri baiatului sa-ti faca un peludiu mai amplu, care te relaxeaza si excita maxim, apoi fiind umezita si excitata, nu vei mai simti deloc durere ci placere.

| Sistemulxxl a răspuns:

Ia cel mai bun lubrefiant si unge-te din abundenta. Va aluneca sa sania pe zapada.

| 4evergentleman2023 a răspuns:

Ești neprihănită?hee hee

| VadimIvanov a răspuns:

Poți folosi un lubrifiant. Așa va fi mai ușor.

| Sofer a răspuns:

Nu ai de ce sa te temi. dacă ești suficient de umeda nu o sa simți durere mai deloc.