| fumsipraf a întrebat:

Buna tpu.cum sa aflu daca sunt cu adevarat indragostita de un barbat? de cand l-am vazut ma gandesc doar la el, dar faza e ca am aflat de o bataie intre el si inca o persoana acum multi ani si are si o privire mai rece.asa e el.chestia e ca imi e frica de el, desi il plac sau cred ca il plac.nici eu nu stiu.cum sa depasesc aceasta frica? e normal sa imi fie frica de el? cu mine se poarta destul de ok adica nu a vrut sa ma loveasca vreodata, dar privirea lui imi da fiori mai ales cand e aproape de mine in acelasi loc si ma atinge uneori usor pe spate. oare il plac cu adevarat sau e doar atractie fizica? chiar nu ma deranjeaza bataia din trecut fiindca sigur nu a dat fara motiv si e destul de matur incat stie ce face si fiecare am avut momente mai putin bune de-a lungul anilor.voi ce credeti? ps:el e insurat dar nu e fericit deloc si nu are copii.

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Are nevasta dar nu e fericit? Posibil sa fie agresiv? Sa-ti cumperi ochelari de soare, din aia mari. Barbatii astia sunt 'maturi' pana cand explodeaza daca nu ii faci pe plac. Fetele care se uita la astfel de cazuri sociale nu ajung prea sus, si stiu ce zic. Asta e genul de barbat care te atrage, ai sa traiesti o viata de toata jena, asta este. Lucrurile astea nu se pot schimba. Nici el n-o sa poata respecta femeia, nici tu n-ai sa poti iubi baietii cu adevarat maturi, ca-s 'mameluci'. Sper ca ma insel, dar din pacate obisnuiesc sa am dreptate.

| neutrino a răspuns:

Iarasi ai aflat despre o bataie, sau este tot ce-a veche? Oricum el este un barbat adevarat, ce merita iubit!

| fumsipraf explică (pentru neutrino):

De ce zici ca e barbat adevarat?

| neutrino a răspuns (pentru fumsipraf):

Viata pe care el o duce il recomanda pentru acest calificativ, motiv pentru care tu te-ai si indragostit de el. Sa nu-mi spui ca tu te-ai indragostit de un neica nimeni!

| fumsipraf explică (pentru neutrino):

Pai nu normal ca nu. este un om bun dar anumite reactii ma pun pe ganduri si nici eu nu stiu ce simt cateodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu esti indragostita de el, esti captivata de puterea lui si de factorul de risc. Creierul tau iti transmite semnale pe care tu nu le constientizezi, de aceea te temi de el. In locul tau, as sta departe, atunci cand te temi de o persoana nu se intampla de la presiunea atmosferica. O faci pentru ca subconstientul tau interpreteaza gesturi pe care tu nu le obeservi constient si frica este raspunsul natural. E ca atunci cand te arzi pe mana si tu retragi mana inainte de a constientiza ce s-a intamplat, corpul iti va reactiona la stimuli fara ca tu sa realizezi de ce. Eu zic sa stai linistita.