| cristi199624 a întrebat:

cum sa-i spun unei tipe daca vrea sa fie cu mine...adica nu stiu scurt si la obiect sau cum?

Răspuns Câştigător
| NnDWtf a răspuns:

Da, scurt si la obiect pentru ca daca o lalai cu "stii, mie imi place de tine ca ai un ochi de sticla si imi place culoarea lui, si imi place si parul care-ti iese din nas" o sa ii devii amuzant, si nu o sa te ia in serios.
Dar ca sa ii spui scurt si la obiect asigura-te ca ii place de tine, sa nu te lovesti de un refuz.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite cum am procedat eu:
"Vreau sa iti zic ceva...stii, eu te plac si, si, si, si as vrea sa fim impreuna."
Destul de scurt si la obiect, nu?
Nu iti zic ca m-a refuzat ca s-ar putea sa te fac sa crezi ca nu va merge nici la tine.
Ups, prea tarziu.

| precious30 a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa vorbesti prea mult. Cred ca ai putea sa o saruti si daca raspunde e clar ca si ea te place, daca nu...ghinion.Dar cel mai bine asa e

| Psihologull a răspuns:

Pfff...foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa o chemi la o plimbare in oras sau la un suc. Incerci de maxim 2 ori chestia asta.Prima oara s-ar putea sa te refuze, dar a doua oara sa mearga treaba si sa accepte. Daca nu accepta iesierea nici din a doua clar nu i place de tine si nu are rost sa te complici. Cauti alta tipa.