| Anto_9732 a întrebat:

Buna TPU :*. Cum sa ii arat unui baiat ca nu ma mai intereseaza? Sa ii arat ca sunt indiferenta si ca tot ce am simtit pentru el e istorie?:-s. FUNDA :*.

8 răspunsuri:
| Papusik_4304 a răspuns:

Incearca sa il eviti mereu. zambeste capu sus arata'i ca chiar nu'ti pasawinking

| haiZI a răspuns:

Nu trebuie sa te prefaci adoptand o atitudine falsa de indiferenta caci isi da seama de prefacatorie.Adopta o atitudine prieteneasca, ii vorbesti ca unui prieten, sau unui baiat oarecare care i-l cunosti de ceva timp si din asta va reiesi ca nu te mai intereseaza, nu te mai simti atras de el, tratandu-l ca pe un baiat oarecare, un prieten daca intelegi sentimentul.
ex.eu te plac
tu imi zici; vreau sa fim doar prieteni
eu ma gandesc; ce indiferenta e, chiar nu e atrasa de mine, n-am sansa sa-i devin iubit.

| Cutit a răspuns:

Ii zici in fata; e chiar atat de greu? toate fetele se plang ca n'au curajul; trebuie sa fc un pas in viata sa infruntam teama; mie imi era frica sa sarut o fata pe gura ( pupic ) dar am fc pasu; i-am zis uni baiat in fata ca imi plc de el ( sunt vie; nu m-a muscat sau ceva ); Succes:*; Funda?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa arunci cu pamant in el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indiferenta iti sp ceva tongue

| Narfundo a răspuns:

In mod normal nu mai trebuie sa ii arati nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand vorbesti cu el da raspunsuri seci.

xoxo, didi

| Anto_9732 explică:

@BuBuRuZa : Tocmai ca i-am spus in fata ca imi place de el si am fost impreuna laughing. Dar eu vroiam sa ii arat acum ca nu imi mai pasa de el. Nu ai inteles ce am vrut sa spun la intrebare happy.