| Bella_1624 a întrebat:

kiss cum sa il fac gelos acum pe iubitul meu sa scriu ceva status sa vad daca e gelosthinking ne-am certat si vreau sa il fac gelos... va rog rasp repedebig grin

13 răspunsuri:
| alone a răspuns:

Pune mai bine la av o poza cu un pr d al tau sau o poza cu tine si cu un pr si la status scrie ceva d genu st ft ft ft ferikita nimic nu ma poate afecta pentru ca am LG mine o pers care ma intelege si ma accepta asea cum st!

| andrei a răspuns:

De ce sa il faci gelos?
sa sufere?
vrei ca iubitul tau sa sufere?

Răspuns utilizator avertizat
| bluepuff a răspuns:

Scrie la status te iubesc si un nume de baiat sau caut gagic, caut amant. pune poze la avatar cu baieti. da mass`uri ca iubesti pe nu stiu ce baiat sau daca vrea vreunu sa iesiti prin parc...chestii din astea.
App nu e bine sa faci un baiat gelos, ca dupa poate va incerca si el sa faca asta.Cine rade la urma rade mai bine. Nu numai asta dar exista si sansa sa nu va mai impacati si atunci iti vei da seama ca tu l`ai pierdut, nu el pe tinewinking. Daca el ar stii ca te poate pierde usor si oricand atunci s`ar desparti repedee cu tine pentru ca i`ar fi frica sa te mai iubeasca, ca dupa aia sa sufere dupa tine. E rau si asa, pe bune.

| romulla a răspuns:

Incearca din rasputeri sa fii indiferenta si vei rezolva mai multe decat iti inchipui

| Bella_1624 explică:

Si daca imi da papucii? si zice "ramai cu ala?"

| Bella_1624 explică:

Nu vreau sa sufere, vreau sa ii arat ca ma poate pierde USOR si ORICAND la cum se comporta cu mine

| RainsOfSummer a răspuns:

Daca vrei doar sa ii arati ca a gresit, si ca te poate pierde in orice clipa, cel mai bine ar fi sa nu ii mai raspunzi, nici la tel, nici la SMS nici pe mess...pentru ca indiferenta doare cel mai tare, si daca chiar te iubeste cu adevarat, va veni sa isi ceara scuze, si nu se va mai comporta la fel si de acum incolohappy

Baftabig grin

| ScarlatElenaa a răspuns:

Am si eu un iubit m am certat cu
el o sa vina el la tine osavezi ca asa mi s-a intamplat si mie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai ce sa zic ete asa sunt si eu la inceput ne iubeam asa de mult iar acum s-a racit de mine...in fine vezi si uh nu-l face gelos ca dupa ai sa l pierzi de finitiv.am incercat eoocrying alexandra.BAFTA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simte-te bine nu da satisfactie prin stss, sau daca vrei pune o poza la avatar sexy cu tine scrie la stss am pierdut o iubire, DAR te-am regasit pe tine, sau tu ca mine nu mai gasesti eu ca tine nu mai caut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune la status sunt HAPPY pentru ca am alaturi langa mine o stea de la rasarit

| CastorR a răspuns:

Nu-l fa gelos.De ce voi fetele cand va certati, va paraseste iubitul.etc.Vreti sa-l faceti gelos? DE CE?
Ce au fetele cu gelozia?

Întrebări similare