Pune mai bine la av o poza cu un pr d al tau sau o poza cu tine si cu un pr si la status scrie ceva d genu st ft ft ft ferikita nimic nu ma poate afecta pentru ca am LG mine o pers care ma intelege si ma accepta asea cum st!
Scrie la status te iubesc si un nume de baiat sau caut gagic, caut amant. pune poze la avatar cu baieti. da mass`uri ca iubesti pe nu stiu ce baiat sau daca vrea vreunu sa iesiti prin parc...chestii din astea.
App nu e bine sa faci un baiat gelos, ca dupa poate va incerca si el sa faca asta.Cine rade la urma rade mai bine. Nu numai asta dar exista si sansa sa nu va mai impacati si atunci iti vei da seama ca tu l`ai pierdut, nu el pe tine. Daca el ar stii ca te poate pierde usor si oricand atunci s`ar desparti repedee cu tine pentru ca i`ar fi frica sa te mai iubeasca, ca dupa aia sa sufere dupa tine. E rau si asa, pe bune.
Incearca din rasputeri sa fii indiferenta si vei rezolva mai multe decat iti inchipui
Nu vreau sa sufere, vreau sa ii arat ca ma poate pierde USOR si ORICAND la cum se comporta cu mine
Daca vrei doar sa ii arati ca a gresit, si ca te poate pierde in orice clipa, cel mai bine ar fi sa nu ii mai raspunzi, nici la tel, nici la SMS nici pe mess...pentru ca indiferenta doare cel mai tare, si daca chiar te iubeste cu adevarat, va veni sa isi ceara scuze, si nu se va mai comporta la fel si de acum incolo
Bafta
Am si eu un iubit m am certat cu
el o sa vina el la tine osavezi ca asa mi s-a intamplat si mie
Nu-l fa gelos.De ce voi fetele cand va certati, va paraseste iubitul.etc.Vreti sa-l faceti gelos? DE CE?
Ce au fetele cu gelozia?
aleexandraa întreabă:
moni_9070 întreabă:
aaaaaaa1 întreabă:
Buburuzzzzza întreabă: