Iti spun ceva, dar nu uita de funda! Daca vrei sa le fie frica de tine, indiferent daca putin sau mult, nu ai facut nimic! Frica nu inseamna respect, ba chiar dimpotriva. Si inca ceva: respectul nu se impune ci se dobandeste. Fa in asa fel incat sa te faci placut, sa nu cazi de pampalau. Daca fac misto de tine, incearca sa fi un pic mai istet decat ei si sa intorci mistoul. Cu umor, cu indrazneala si cu rabdare vei reusi. Nu te da drept " Gigi durul" ca e mai rau...mult mai rau.
Buna nu trebuie sa te impui in fata lor, trebuie sa ii tratezi cu indiferenta de ex: daca un coleg te face prost tu trebuie sa spui ceva gen mai mult ca tine nu cred sau ceva gen nu.i asa? orice iti spun ei tu trebuie sa ii aprobi sau sa.i imiti si asa se vor enerva foarte tare nu trebuie neaparat sa ii bati fi indiferent arata-le ca nu iti pasa sper ca te.am ajutat pwpii :X
Aha.am inteles.pai cunsoc si eu cazuri din astea.Trebuie sa-i ignori, sa inveti sa le raspunzi.Fii atent.o sa iti dau eu niste sfaturi dar pe privat . Imi explici mai exact ce probleme ai, ma rog. dar oricum nu incerca sa impui frica! este mai rau. Lasa-mi mesaj cu id tau si vorbim pe mess
. Ciao! (:
Nu trebuie sa ii ignori, ci doar sa inveti sa stii ce e o gluma. razi impreuna cu ei, chiar daca gluma e asupra ta. incearca sa le intorci "favorul".
dar de ce rad ei de tine? ce.ti spun de obicei?
Daca nu merge sa ii intorci misto-ul, ignora-i, spune-le ca nu te cobori la mintea lor... si incearca sa pari serios sau zi-le dume din astea cu "buna gluma, buna, buna, pacat ca e rostita de tine, altfel poate ma amuzam si eu"
Mario1996 întreabă: