| PufoseniaDF a întrebat:

Cum sa incep...Am un prieten de cateva zile, este foarte iubit de multe fete si de asemenea eu sunt una dintre ele.Am inceput sa vorbim pe messenger si imi povestea foarte multe lucruri despre el si ma simteam foarte bine cand vorbeam cu el.In ultimul timp m-a sunat de cateva ori si vorbea (la telefon) de asemenea foarte frumos cu mine. A zis ca isi doreste foarte mult sa iesim impreuna, dar datorita ca eu sunt si voi fi plecate cu familia inca o saptamana nu se poate acest lucru. Si sa nu uit : el invata la aceeasi scoala cu mine si chiar si inainte credeam ca ma place si vrea sa fim impreuna. Dar problema este ca multe fete sunt geloase pe mine si ii spun foarte multe lucruri urate despre mine care nu sunt adevarate. Si mi-a mai zis o prietena de-a mea ca cea mai lunga relatie a lui a durat maxim o saptamana si ca nu este de incredere si ca nu vom fi mult timp impreuna. Ce sa fac? Sa am incredere in el sau sa cred ce spun altii? Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| LaviniaT a răspuns:

Fi bucuroasa ca dintre atatea fete care zici ca il plac, el tea ales pe tine si nu pune suflet la rautatile fetelor, ele spun vorbe urate despre tine de ciuda k nu e prietenul lor si ca el te-a ales pe tine. Iar daca el a avut relatii foarte scurte, nu-i nimic, poate cu tine va fi altfel, poate nu sa potrivit cu acele fete, nu se stie niciodata, poate voi va potriviti de minune si veti avea o relatie de lunga durata si va fi o relatie cu multa dragoste si fericire, bafta.

5 răspunsuri:
| ViVi99 a răspuns:

Deci, este pacat sa pierzi o ocazie cu care, probabil, nu o sa te mai lovesti prea curand. Tu fi cu el, ca sa le demonstrezi celorlate fete ca nu iti pasa de ce zic ele, atata timp cat acele zvonuri nu sunt adevarate. Poate ca ele nu o sa aiba sansa sa fie cu el, deci, cel mai bine este sa fi cu el! daca ai dubii in privinta lui, cerceteaza-l un pic, adica afla mai multe despre el. Mai vorbiti pe mess vreo 1- 2 saptamani, dupa care poti trage cloncuzii. Nu te grabi, poate ca nu merita sa fi cu el. Arata-i acelui baiat ca nu esti o usuratica, ci ca esti o fata serioasa cu care merita sa aiba o relatie serioasa. Nu-l respinge, pentru ca poate el vrea sa fie cu tine, dar, daca vede ca nu-l bagi in seama, poate renunta. Cel mai bine este sa-ti incerci norocul, poate ca tu vei fi una dintre putinele fete cu care va avea o relatie lunga si serioasa.

| Cristynik a răspuns:

Daca nu te simti cand ceilalti vorbesc urat despre tiine nu este nici o probleme, si ar trebui saincerci, nu ai nimic de pierdut, cel putin din punctul meu de vederehappy Deci nu-i asculta p cei din jurul tau poata baiatul chiar te place, acordai o sansa:*! mult succes!:*! Fundita?

| DragosConstantin a răspuns:

Asculta-ti inima big grin

| StefanVLY a răspuns:

Off ce-ai de pierdut?> daca e chiar asa cum tise prezinta tie? incearca lasale pe celelalte fete ele nu cotneaza! pentru tien... Baftawinking funda?

| AnElIkE a răspuns:

Pai nu da si tu cu ochii pe foc cunoastel si pe el mai bine incearca sa vezi toate partile lui si cele bune si cele rele. Si chestia cu vorbitul despre tine el daca te iubeste nu se uita in gura lor ci te va crede pe tine. Si nuci tu nu crede chiar tot incearca sa afli tu. Bafta!