| DolsePapusik a întrebat:

Cum sa incep... e un baiat pe care il plac foarte mult totusi nu pre stiu ce am vazut la el ( e un fraier) cu toate ca stiu asta eu tot tin la el dar el ma ignora si asta ma doare ma rog l-am ignorat si eu dar pentru a nu-i dezamagi pe ceilalti. Am demonstrat ca tin la el pentru ca l-am despartit de o fata era pentru binele sau fata nu are fund nu are sani... Voi ce credeti ar fi si putina gelozie pe la mijloc?

Răspuns Câştigător
| AnonimGirll a răspuns:

Este un pic de gelozie, asa mi s-a intamplat si mie. Cea mai buna solutie este sa-i spui ca il placi.

11 răspunsuri:
| irina41099 a răspuns:

Stiu cum e sa-ti placa de cineva si sa crezi ca esti invizibila.Si da esti eloasa, nu mult dar esti.Nuti face griji te observa el! Da sa zicem ca e asa fraier si nu o face, mergi mai departe daca-ti place de el nu inseamna ca o sa te mariti cu el!

| NeneaGogu a răspuns:

L-ai despartit de o fata, care crezi ca e fraierul, tu sau baiatul respectiv?

Răspuns utilizator avertizat
| loveyourkiss a răspuns:

Cred ca este vorbe de putina gelozie sau de ambitie mai bine zis, desi nu cred ca trebuie sa/ti faci probleme daca fata era in cl a 4-a.

| NicklausMikaelson a răspuns:

Cam da. Chiar daca prietena lui n-are sani si fund asta nu inseamna ca nu o place. nu conteaza trupul ci sufletul... si daca vrei sa fii cu el spune-i in fata

| DolsePapusik explică (pentru NicklausMikaelson):

Hello! Nu prea cred intre ei a fost ceva dar in nici un caz nu a avut de aface cu sufletul fata e in clasa a4-a si el intr-a 7-a sa fim seriosi.

| irina41099 a răspuns (pentru DolsePapusik):

Esti sigura ca tipul e normal? Cum sa te combini cu o fetita de clasa a4a?

| DolsePapusik explică (pentru irina41099):

Normal ar fi trebuit sa fie in clasa a5-a.

| anda1234 a răspuns:

Parerea mea, scumpo, e ca la varsta ta ar trebui sa ai alte preocupari. Daca la varsta ta "desparti cupluri", in viitorul apropiat o sa "desparti" picioarele!

| anda1234 a răspuns:

Mare panarama o sa ajungi no talking