anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Cum sa mi conving prietena sa incercam sa facem dragoste in mai multe pozitii? big grin mersi. funda

Răspuns Câştigător
| alecsalecs a răspuns:

Destul de mult..Pai daca iei nu i plac anumite pozitii nu cred ca o poti convinge intr un fel sau altul.,. decit sa o faci sa se simta foarte bine langa tine...si sa aive incredere in tine...fa o sa se simta cit mai bine.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pai daca te iubeste o poti convinge usor, bine ca exista unele pozitii care pe fete nu la prea atrag in schim baietii sunt inebuniti dupa ele

| alecsalecs a răspuns:

Acum scuza ma ca ti zic si nu vreau sa fiu ironic dar sunt curios cum ai convins o sa o faceti prima oara? off ofPai daca prietena ta nu i plac anumite pozitii nu prea ai cum anume sa o convingi daca se rezuma doar la acele pozitii clasice probabil nu sti cum sa o stimulezi la maximum in asa fel in cit sa si piarda un pic autocontrolul si sa o domini doar tu! Acum nu vreau sa te jignesc dar cred ca si vina ta probabil asa ai obisnuit o sau poate sunte ti la inceput de relatie? Daca sunte ti la inceput de relatie ai rabdare ok?

| alecsalecs a răspuns:

Pai vezi probabil nu se simte in largul iei atunci cind sunte ti impreuna probabil este un pic..cam timida sau pur si simplu simte stanjenita..totusi de cit timp sunte ti impreuna?