| elizuca001 a întrebat:

Buna TPU :*...cum sa-mi fac parintii sa-mi dea telu inapoi? il am confiscat de 4 luni, din cauza prietenului "esti prea mica" (am 15 ani), deci sfaturi ceva sa-i conving sa mi-l dea? funda pentru cel mai bun raspuns:X

Răspuns Câştigător
| Rukhsandra a răspuns:

Ok...hmmm... incearca asa iei cateva note bune ( 9 si 10 ),fi un ingeras pentru urmatoarele saptamani(faci curat in casa,o ajuti pe mama la bucatarie,duci gunoi, speli vasele etc), spune-le ca te-ai despartit de iubitu tau (chiar daca nu-i adevarat) si spune-le ca ai invatat si n-o sa mai "gresesti" si ii rogi sa-ti dea telu inapoi si le promiti ca nu-i vei mai dezamagi data viitoare deoarece ti-ai invata lectiabatting eyelashes
Merge intodeauna :-J... nu trebuie sa tipi sau plangi la ei ca vei inrautati lucrurile
Bafta. ai grija de tine :*

3 răspunsuri:
| Dєєค a răspuns:

Pai poti incerca sa faci ce a spus Rukhsandra, iar daca asta nu merge explica`le frumos parintilor tai ca nu telefonul e de vina ca ai tu prieten. Spune`le ca o sa te desparti de el si ca ai invatat ceva din asta, dar sa iti dea telefonul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai fata e prima data cind intervin intr-o problema de exprimare pentru ca nu intelegeam.Telu e tel pentru batut oua sau frisca si ma intrebam avind in vedere si rubrica;-Ma, ce face asta cu telu? Se masturbeaza cu coada lui, ce naibii? Dar mi-am dat seama ca era vorba de telefon. Dumnezeu cu mila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si trebuie sa specifici ca telefonul il vrei pentru convorbiri cu Papa de la Vatican.