| Elisa_6113 a întrebat:

Buna TPU.Cum sa sa recuceresc un baiat? A fost sa fie un inceput de relatie dar nu a fost sa fie(eu am fost cea care am dat peste el si i-am zis ca il plac pe mess). Acum insa nu am mai vorbim de 3 luni (nu mai vorbim nici pe mess dar nici cand ne intalnim.amandoi privind in alta parte)Oare crede ca nu il mai plac? Ce sa fac pentru ca am inceput sa tin la el ff mult si parca locuieste in mintea mea gandul meu fiind numai la el si noapte si zi.Ms :*

2 răspunsuri:
| Pho3nix a răspuns:

Incearca sa iei legatura cu el. Mai vorbeste cu el ori pe mess ori la telefon.
Apoi, spune-i ca te plictisesti si ai chef de o plimbare. Si probabil te va invita el.

Succes.

| Liviu3478 a răspuns:

Poate el e mai timid si crede ca nu il mai placi sau evita sa te priveasca pentru a nu-i fi rusine pentru ca tu i-ai spus ca-l placi si el nimic ...Cred ca ar trebui sa incerci iar dar de data asta nu pe mess cand va intalniti pe unde-va sau ii sugerezi sau pe mess sa iesiti la o plimbare in aceasta plimbare sa dai si tu pe langa el putui ca poaate face si el vreun pas te ia de mana etc ...Si daca el nu vrea sa iesiti doar voi doi i spui ca mai chemi niste prieteni etc dar defat tu nu ii cheme dar asa i spui pe mess sau prin ce vorbiti. Si daca accepta cand va intalniti i spui ca prietenii ( sper ca comuni) nu au putut sa vina si m-au anuntat tocmai acum cand deja plecasem de acasa si am zis daca ei numai vin macasa sa vin eu. Am impartim o vorba intri noi ceva.winking