Tinere te grabesti aiurea in scris, ceea ce cred ca faci cu agravante si in viata reala.
Calmeaza-te si ia problema incet, pe segmente, stii vorba latinului: divide et impera!
In cazul tau se rezolva cu ajutorul prietenilor comuni. Roaga o amica de-a ei sa o intrebe ce crede despre tine.
Daca nici cand ati fost la suc nu ai reusit sa obtii ceva de la ea, cand ea era constienta de ce iese cu tine la suc inseamna ca esti inca un popandau.
Mai invit-o odata dar puncteaza bine de data asta!
Bafta!
Buna.Iti poti da seama daca o fata te place dupa comportamentul ei, dupa felul in care te priveste si dupa felul in care vorbeste cu tine si cu alti baieti, asa ca incearca sa observi asta si sa incepi sa compari.Se spune ca cea mai simpla modalitate de a afla daca o fata te place este sa o intrebi, dar de cele mai multe ori va raspunde cu o minciuna.Bafta!
Daca o vei invita in oras la un suc, atunci sigur vei afla raspunsul mult dorit.
Am invitat-o dar tot nu am aflat
Poi afli daca accepta Iar in primul rand, trebuie sa pui un prieten loial, mana ta dreapta, in care ai cea mai mare incredere ca sa o intrebe
Ok Man Ms Mult Dar cred ca o sa isi dea seama ca eu incerc sa aflu de mult daca ma place si cred ca va afla ca eu l-am trimis
Pune pe cineva sa o intrebe Dar asta se simte, chiar daca nu se vede, dragostea se simte Vei simti cand va pluti dragostea intre voi doi Asta ar fi in modul dramatic Acum, in viata reala: Ai putea sa ii observi fiecare miscare, si vezi daca tie iti ofera timp "special" Adica, practic daca se poarta cu tine diferit de ceilalti . Iar apoi ii dezvaluiesti ce simti pentru ea (Asta daca ti se pare ca se comporta mai frumos cu tine decat cu ceilalti) Si... Se va produce magie. Cred . Sper ca te-am ajutat Bafta
Daca pun pe alt cineva sa o intrebe o sa i spuna cine te-a intrebat
Pai iti poti da seama dupa modul in care se uita la tine sau daca incearca sa te impresioneze cumva, dar cel mai bine este sa o intrebi pe ea. Iti zic din experienta.
Anonimulllllllllllllllllllll întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: