Câți ani ani? Dacă ești tânăr e de jale că accesezi Tinder, daca ai peste 30 de ani mai merge, încearcă viața reală,nu Tinder, o sa îți găsești pe fata potrivită într-o zi, ia-o încet,eu am acceptat că încă nu am întâlnit fata potrivită,am avut parte de multe curve plimbărețe,dar și de fete cu respect, ieși în oraș, cunoaște femei sau fete, ieși în cluburi,sunt destule in cluburi,nu ai zis vârsta și nu știu după ce te uiți, ori fete ori femei, dar în orice caz, mult succes la multe gagici!?(funda te rog, mă ajută mult)
Nu e de jale, dar la vârsta asta ar fi trebuit sa ai vreo prietenă, i-ați niste "țoale" șmechere și ieși în cluburi, baruri și altele unde e mult tineret, și i-ați prezervative la tine...nu știi peste ce dai?
Poză cu tine cu haine de firmă + ochelari de firmă, și dacă mai ai loc în poză, să apară și volanul unei mașini blană bombă / să faci în fața oglinzii, iar iPhone-ul X să fie la vedere + decorul din spate să arate a penthouse din Primăverii. Va pica Tinder-ul la câte match-uri vei obține.