| Elena298 a întrebat:

Buna TPU cum stiu daca in baiat care m-a placut si a vrut sa fie cu mine e obsedat de mine, nu stiu daca e obsesie sau imi da sperante false, am auzit ca a fost cu o fata si el se purta posesiv nu o lasa sa vb cu altii baieti daca nu se uita la el zicea de ce nu te uiti la mine, intr-un final a lasat-o cand a gasit pe alta mai buna la mine treaba sta asa el cu mine nu a vorbit niciodata de fiecare data s-a intors la mine dupa ce s-a plictisit de aia si acum doua zile i-am dat de inteles ca as vrea ceva cu el si nu am vb cu el sau ceva doar din priviri si gesturi si sa comportat ciudat statea tot timpul pe langa mine nu ma scapa din ochii zicea ca vrea sa se casatoreasca cu mine ca vrea sa aiba 3 copii cu mine ca de unu are grija adica s-a referit la mine dupa ce am aflat ce i-a facut acelei fete m-am distantat de el si a inceput sa se poarte ciudat el stia ca mai am cateva zile si plec inainte nu era asa. El ma protejat de multe ori eu nu il inteleg de ce daca nu vrea sa fie cu mine se uita mai tot timpul cand am treaba si daca vreau eu sa fiu cu el imi da sperante false credeti ca sufera de o boala sau e doar o obsesie.

4 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

De ce sa fi cu cineva care este obsedat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca tu suferi de o boala ca te uiti dupã asemenea specimene

| LionTrap a răspuns:

1. nu fa prostia sa faci copii 2.acel baiat e obsedat 3.parasestel

| BoitorAnaMaria a răspuns:

Eu cred ca te ține de rezervă, adica dacă nu merge cu una vine la tine, si ca sa te faca să-l placi iti da speranțe, dar apoi se îndepărtează ca sa nu bănuiască ceva actuala. Nu e ceva foarte complicat, e doar un baiat care nu stie cum functionează o relație. Iti dau un sfat, ignoră-l si încearca sa-l eviți cât se poate. Cu unul de ăsta nu poți avea o relație normală