Ar fii mai bine sa vorbiti in particular... sa-i spui ce ai pe suflet. Incearca sa-i explici ca nu mai merge ca nu-ti mai place de el si daca chiar te iubeste sa iti accepte decizia.Sa-i prezinti pe altcineva, poate o prietena de-a ta sau altcineva. Sper ca ti-am fost de ajutor.
E cam aiurea pentru ca el isi creaza vise care se vor destrama toate, dar spune-i direct si fara ca nu ai insemnat nimic pentru mine, spune-i ca iubirea s-a dus si fiecare e mai bine sa mearga pe drumul lui
In mod civilizat.Printro discutie la subiect in care sa-ti expui/invoci toate motivele care te indeamna sa faci acest pas.O persoana educata isi da seama si va intelege ca o relatie trebuie sa inceteze in momentul in care iubirea unei parti/persoane dispare.Procedand astfel puteti ramane buni prieteni in continuare.
Doar plecand in alta tara, sau undeva departe la studii, daca insa ii spui ca te-ai plictisit de moaca lui in indiferent ce contex tot il vei intrista
Ce ar fi sa-i spui adevarul? Cand mi s-au dat papucii si mie, a durut mai tare pentru ca am fost mintit.
Printr-o discutie serioasa in care ii spui frumos ca relatia voastra s-a terminat. Fii sincera si deschisa cu el si nu va avea motive intemeiate sa se simta jignit! Daca se va supara, asta e...lasa-l in pace un timp. Tu fa-ti datoria de om si fii sincera cu el
Eu m-as desparti de el foarte dur, spunându-i ca nu a insemnat nimic pentru mine si astfel poate as trezi in el furie si nu tristete. Acum nu stiu daca e cea mai buja metoda, dar nu imi vine altceva in cap prin care sa nu il ranesti macar putin.
Păi n-ai cum să nu-l răneşti dacă te iubeşte aşa tare , încercă să-i explici şi să nu-l minţi pentru că atunci când va afla va fi şi mai dezamăgit. Orice relaţie nu durează până la eternitate, oricum dacă îi zici adevărut şi verde-n fată va înţelege, totuşi cred că are şi el orgoliu' de bărbat . Baftă!
FUNDĂ? :*
Sa incerci sa ii deschizi ochii catre alta fata. Mai bine altcineva sa ii deschida ochi.
Discutati despre asta, ii spui ca nu vezi un viitor in relatia voastra si ca nu merita sa va pierdeti timpul,nu ii ascunde asta, nu te gandi ca il ranesti, daca te iubeste va intelege si va trece peste, probabil o sa fie nervos atunci dar o sa ii treaca, asa e viata. Bafta!