| fumsipraf a întrebat:

Buna tpu..cum vi se par relatiile in care este o diferenta mare de varsta? ati fost intr-o astfel de relatie? a tinut? cum a fost? vreau mai detaliat va rog.multu

9 răspunsuri:
| UrlatiDeathRun a răspuns:

Nu am fost intr-o astfel de relatie, doar imi spun parerea :
Nu cred ca o astfel de relatie ar tine, e destul de ciudat, el, 20 de ani si ea 14/15 ani :-s. El reflecta altfel asupra relatiilor/vietii fata de ea, el fiind mult mai matur decat ea, din cate am observat, in general, fetele de 15/16 ani sunt destul de copilaroase... nu cred ca asa o relatie e de durata, in cel mai rau caz, baiatu' e cu gandu' doar la "o bag in pat si caut alta". Parerea mea este ca relatie potrivita e cea cu o distanta mica de varsta, 2-3 ani cel mult. Ma rog, e doar o parere happy

| mimiwewem a răspuns:

Am avut parte și de așa ceva. La mine a fost mai cu pretenții din partea lui, iar eu fiind copilă, eram mai naivă și am suferit. Dacă te ții de relație merge. Dar ai grijă, nu pune suflet mai mult decât trebuie.

| SeeDifference a răspuns:

Astfel de relatii sunt rare, deoarece si oamenii care lupta pentru ce iubesc sunt rari!

| Oana92 a răspuns:

Depinde foarte mult de varsta persoanei mai mici. Daca e minor/a si diferenta e mare atunci pot sa apara probleme, lipseste maturitatea persoanei respective si devina astfel ''prada usoara''. E destul de usor ca adult sa manevrezi dupa bunul plac un adolescent...si poate sa fie de rau pentru el, pentru viitorul lui.

Daca vorbim de adulti, de oameni maturi, perfect constienti de situatia lor diferenta de varsta devine doar un amanunt. E decizia lor si fiind maturi isi pot asuma consecintele deciziei lor.

| Duffy1 a răspuns:

Nu am fost intr-o astfel de relatie si nici nu cred ca vreau, si este cam ciudat sa stai cu cineva mai mare decat tine cu 10-20 de ani, unii zic ca ''nu conteaza varsta'', dar nu-i chiar asa, oricum daca vei avea astfel de relatie cred ca vei suferi. este parerea mea.

| Alcyon a răspuns:

Daca ea e minora iar el major, nu prea rezista. Oricum, in general relatiile in care sunt diferente foarte mari de varsta (peste 15 ani) nu prea tin, din cauza mentalitatilor diferite. Gandeste-te ca o femeie atinge apogeul dpdv sexual abia la 30 de ani (adica atunci incepe sa se bucure din plin de propria sexualitate). Un barbat la +45 de ani in schimb, cam incepe sa dea semne de oboseala. Sincera sa fiu, parerea mea e ca-i bine sa-ti gansesti un partener, apropiat de tine ca numar de ani.

| mariucaaa28 a răspuns:

Eu 18 si el 26 si ne intelegem super....suntem mereu pe aceeasi lungime de unda, invatam cate ceva nou unul de la altul, avem aceeasi gandire si incercam sa rezolvam impreuna problemele care apar....acum depinde de fiecare cum gandeste, pentru ca fiecare este unic si se dezvolta diferit

| kandaraki a răspuns:

Eu am trecut prin asa ceva, eu 22 si ea 26, a tinut 2 ani si ceva, femeile se maturizeaza mai repede si incep a presa, ca vor aia sau aia, marriage, si incep certuri fiindca incep sa impuna anumite lucruri, deci de asta nu e bine asa diferenta, dar daca e invers - atunci nu stiu, succes

| mona a răspuns:

Am avut o astfel de relatie acum cativa ani dar nu a tinut mult pentru ca fiecare era cu mentalitatea lui