Pai eu de ex poti sa ii clipesti din ochii sau de ex iubitul meu mi-a zis ca l-am vrajit cand l-am sarutat ca l-am dat pe spate si apropo baietilor nu le plac fetele care vor sa stea numai cu ei eu am fot asa si am pierut vreo 2 baieti
Bei 5 oua clocite, mananci o gaina moarta si vrajitoria este gata. Tu ce dracu' vrei o prietenie cu un baiat sau un catelus sa-l tii in lesa, oricum cu ifosele astea nu o sa ai o prietenie prea lunga.
Incearca sa fii cat mai naturala, pentru ca mai devreme sau mai tarziu isi va da seama cum esti de fapt. Daca vei fi oarecum"falsa" incercand sa-l impresionezi nu merita!
Da stiu eu! Eu asa am vorbit cu El si am reusit sa fiu cu el intr-un final... Uite trebuie sa bati apropouri pe mess despre voi 2. Intreaba-l cei place la tine si dupa o sa te intrebe sigur ce-ti place si tie la el . La scoala sau ma rog pe afara cand esti cu el ''furai'' sapca sau un fular ceva ce prinzi si tu acolo. Si el o sa te alerge sai dai inapoi obiectul si tu la un moment dat nu o sa mai alergi si el ca sati recupereze lucrul o sa te ia in brate :X Si tu poti sa-i spui ceva gen;
''Bine...Ti-l dau dar imi dai si tu ceva in schimb ''
Deci poti sai ''furi'' si un pupic sau poate chiar un sarut :*
Bafta!
Sineceir daca incepi sa te chinui sa-l vrajesti se poate intampla ca til ea alta du-te in fata lui si zii ca il iubesti
Zambeste-i non-stop. Fii serioasa cand are vreo problema si incearca sa-l ajuti. Iesi mai mult in evidenta. Si poti sa-i spui ca-l placi, pana la urma. Nu patesti nimic.si daca simte sigur la fel, iti va spune. Poate el nu-i sigur de sentimentele tale si nu indraneste. baietii. Mult noroc. Sper sa reusesti sa fii cu el :*
KatiMe27 întreabă: