| Eusieu_4002 a întrebat:

Cunosc de ceva timp un baiat, de aproximativ 3-4 ani.Pana recent eram prieteni foarte buni, fiecare cu relatii diferite etc. Relatiile noastre au luat sfarsit rand pe rand, iar acum a inceput sa fie ceva mai mult intre noi.Problema e ca diferenta de varsta dintre noi e de 5 ani, o diferenta care se va cunoaste. Stiu ca el tine la mine cu adevarat...si eu tin la el. Dar nici parintii mei nu cred ca ar fi de acord si nu stiu daca o sa mearga. Un sfat? Gracias.

3 răspunsuri:
| Bianca_3626 a răspuns:

Pai, cred ca esti constienta ca daca va incepe ceva intre voi,te vei alege cu un iubit, dar vei ramane fara acel prieten bun! Diferenta nu prea conteaza atat timp cat va iubiti. Eu zic sa-ti faci ordine in minte si sa vezi ce vrei TU cu adevarat, caci poti suferii mult si relatia de prietenie dintre tine si el va fi complet diferita.
Asa ca ai incredere in tine si sper sa iei decizia corecta:*>big grin

| VaDauLaMure a răspuns:

Oks e diferenta mare tineti unul la altul dar nu e posibil dar in dragoste nu conteaza varsta fa ce iti spune inima toti trecem prin astawinking (dar cati ani ai u si cati are el, asta e pentru mine, dar cum am zis in dragoste nu conteaza varsta)!

| schindlerww a răspuns:

Diferenta e destul de mare, dar cand tii la cineva, parca nu mai conteaza anii, conteaza doar ce simti. Ai grija doar ca o relatie sa nu va distruga prietenia, se intampla des.