Sunt fata si te pot ajuta! Din cate am inteles de la tine, ii era rusine sa vb cu tine si isi pierdea cuvintele(asa eram si eu) si asta se intampla DOAR cand iubesti pe cineva sau placi... fetele sunt orgolioase ce e drept, in dragoste, si da e posibil sa te fi facut prost din nervi pentru ca noi fetele asa facem cu baietii pe care ii iubim..demulte ori pentru ca am fost certate cu ei si uneori VREM (dar nu putem) sa uitam de ei!
Tu incearca sa ii dai dreptate...mai ia-o subtil in brate, arata-i ca o iubesti si spune-i ceva frumos din adancul sufletului de unde sa ii dai de inteles ca tu chiar o IUBESTi si ai vrea sa fiti impreuna! :X Succes si sper ca te-am ajutat.P.S -->NU iti pierde speranta
FUNDA?
Nu ai inteles ceva.deci dupa ce mi-am cerut eu scuze ea m-a facut prost si in tot felul in clasa ei..la 2 zile dupa ce ne-am impacat
Poate pentru ca era suparata, bulversata si nici ea nu mai stie ce se intampla...intre timp a vorbit cu prietenele ei si ea a zis poate cv de genu: "aveti dreptate, mai da-l incolo de prost" si mai tiu eu cum. insa NIMENI nu ar putea sti ce a fost si este in sufletul ei cu adevarat. parerea mea este sa nu renunti
Daca vrei te rog imi lasi id tau? nu stiu dar caut de mult o persoana care sa ma ajute si am impresia ca u chiar poti.ce am scris in intrebarea asta e pe scurt.mai sunt chestii care sunt destul de importante si sunt nehotarat.deci plz da-mi id tau
Andrada_elena15@yahoo.com
al tau care e?
Andrada_elena15@yahoo.com
Cu "a" mic
Lasale incolo de fete ca esti minor si 2 nu e varsta sa te legi de ele, e prea devreme sa zici gata hai afara apoi la pat si sa te pup de jos pana sus. Vrei sa fi om matur? Atunci iti vezi de viata pana cand e sa dai de una buna cand ai 18 ani sau cand vine vremea.