anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cunosc o fata din alt oras, la peste 4 ore distanta de unde locuiesc eu. O cunosc de peste doi ani, si avem aproape totul in comun si ne intelegem foarte bine. Nu avem certuri, si cand avem ne cerem iertare pentru orice greseala facuta si incercam din tot posibilul sa nu se mai repete. Astfel, am reusit sa nu ne mai certam de vreun an (pana acum ne-am certat de aproximativ 2 ori). Vorbesc cu ea zilnic, ca si cum ar fi chiar langa mine si ma sustine in orice fac, la fel si eu pe ea. Problema este cu parintii. adica ei zic ca o relatie online nu tine, dar la noi inca tine de aproape 3 ani si nu e chiar o relatie online, adica nu e ceva gen "Wow e sexy, ies cu ea.". Ne pasa mai mult de partea interioara decat de cea exterioara. Ma rog, sa trecem la problema pe care o am. Parintii mei ma cred inca un mic copil si nu s-au gandit vreodata la sentimentele mele pe care le simt pentru o fata, deci nu prea cred ei ca e posibil ca eu sa am o iubita. Nu stiu cum sa incep cu ei o discutie in legatura cu acest subiect, de a avea o prietena, mai ales ca este vorba despre o relatie online. O alta problema este distanta, din cauza careia nu pot sa ma intalnesc cu aceasta fata sa ne vedem fata-n-fata. Deci nu stiu cum sa vorbesc cu parintii mei, cum sa incep o asemenea discutie si cum sa le spun ca vreau sa merg sa ma intalnesc cu ea dar singur, pentru ca stiu ca, daca as merge cu ei, vor incepe cu interogatoriul si o vor intimida si innebuni la cap. Si e altcumva cand te intalnesti decat cu ea, e mai romantic. Multumesc anticipat si va rog dati-mi raspunsuri sincere, nu gen "Relatia nu o sa dureze" etc. big grin

4 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Si eu am o relatie la distanta.Hm..le poti spune ca mergi intr-o excursie, dormi la un prieten, mergi la ziua cuiva si vi tarziu.Sau du-te in timp ce sunt ei plecati la lucru.de exemplu de la 7-11 dusul..sa stai 3 -4 ore cu ea si apoi te intorci pe la 2-3tongue si la 6-7 esti acasa.

| Alice3939 a răspuns:

Baiiiii...Du-te repede pana acolo si scoate-o la un suc, o cefea ceva. Iti zic un secret: e o mare diferenta dintre a te intelege pe net si in realitate. Fugi acolo si vezi daca aveti ce vorbi face-to -face. Hai hai ...repejor

| AgathaRo a răspuns:

Imi pare rau scrieti asa texte lungi de ma pierd in telenovela ta. In acesti 2 ani ai avut vreun contact vizual (face-to-face)? Pai ar fi mult mai usor de ai zice ce varsta ai, daca te apropii de varsta majoratului nu cred ca ar mai fii necesar sa te insoteasca parintii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai uitat sa zici cati ani ai.