| paul18 a întrebat:

cunosc o fata pe care o plac foarte mult de fapt ce sa zic sunt foarte disperat dupa ea (si ea stie asta ) dar nu o inteleg si nu discuta despre asta... ziua cand vorbesc cu ea imi raspunde sec si e cam indiferenta fata de mine, apoi cand e si prietena ei cea mai buna acolo incepe sa vorbeasca cu ea incontinuu despre altii de mine isi mai aduce aminte rar dar ii place sa ii fac complimente fata de prietena ei (eu ii fac tot timpul complimente), dar e tot indiferenta fata de mine si parca putin rad de mine, apoi cand pleaca prietena ei ma inteleg perfect cu ea, e deschisa la orice vorbesc cu ea despre orice ma simt foarte bine cand vorbesc cu ea, dar de ce se poarta ciudat cu mine? cineva mi-a mai zis ca daca lasi o fata sa vada ca esti disperat dupa ea atunci te joaca cum vrea ea... dar ce sa fac? nu pot sa fiu indiferent fata de ea

Răspuns Câştigător
| vianya a răspuns:

Sunt sigura ca e superba, nu am vrut sa spun altceva sa nu ma intelegi gresit, ma refeream la aspectul de meritat pentru tine. ca altfel. fiecare fata isi merita complimentele eiwinking e frumos ca te-a determinat sa fii o persoana mai buna. daca nu te poti abtine cu complimentele si ea le accepta si nu le ignora. atunci continua cu ele si mergi cu ele tot mai sus,. incearca sa ii acaparezi intreaga atentie in asa fel incat complimentele celorlalti baieti sa nu fie mai importante decat ale tale, incearca sa ii iei tot timpul, sa ii furi toate zambetele. daca va accepta toate astea in cele din urma veti fi impreuna sunt sigura!

10 răspunsuri:
| eu4you a răspuns:

Acel cineva are perfecta dreptate...dar nu in cazul tuturor fetelor.Doar in cazul celor mai fitoase.Cum e fata pe care o placi? Populara? Sau nu ii prea place sa fie in centrul atentiei? Daca se comporta dupa cum spui tu, eu zic sa o lasi balta.NU MERITA! Mi se pare genul de fata careia ii place sa aiba orice baiat la picioare.O plac cumva mai multi baieti? Daca da, atunci este exact genul de fata de care iti vorbeam.Imi pare rau daca sfatul meu este prea dur.Nu cred ca ar fi trebuit sa vorbesc asa dur despre ea...dar asa o vad eu! Ca pe o fata care are orice baiat la picioare si nu ii pasa decat de ea.

| paul18 explică (pentru eu4you):

Da asa e, o plac fff multi baieti... dar cand vorbeste cu mine zici ca e doar a mea. am incercat o data sa o ignor timp de o saptamana dar crede-ma nu am rezistat... tot eu m-am reintors la ea. si ea acum ma cam "santajeaza" cand fac cv ce nu ii place zice ca ma va ignora.nu stiu cum sa fac, imi pasa prea tare de ea.nu as face ceva ce sa o supere

| eu4you a răspuns (pentru paul18):

Cunosc sentimentul, crede-ma. Daca o placi acum nu poti schimba sentimentul.O sa te convingi oricum ce fel de persoana e pana la urma. Exact asa eram si eu inainte sa inceapa vacanta.

| paul18 explică (pentru eu4you):

Si u acum mai simti ceva pentru acea prsoana?

| eu4you a răspuns (pentru paul18):

Nu.Dar nu pot renunta asa repede.Placeam acea persoana de peste 3 ani.

| eu4you a răspuns (pentru eu4you):

De fapt da, dar incerc sa renunt la asta...

| vianya a răspuns:

Putina indiferenta nu strica, daca s-a obisnuit cu complimentele tale. fa o pauza, daca ii va fi dor de ele tu vei stii ca isi doreste ceva, daca nu ii va fi dor de ele, vei fi mandru ca ai pastrat complimentele pentru cea care le va merita! succeshappy

| paul18 explică (pentru vianya):

Chiar le merita. e prea frumoasa. nu stiu ce sa fac ca sa fiu altfel pentru ea ...crede-ma ca ea ma schimbat din rau in foarte bine... inainte sa dau de ea eram altfel.si de atuncea sunt ca un miel.m-am schimbat ca sa ma port frumos cu ea.

| paul18 explică (pentru vianya):

Multumesc pentru incurajare... o voi tine tot asa happy

| vianya a răspuns (pentru paul18):

Sunt sigura ca e superba, nu am vrut sa spun altceva sa nu ma intelegi gresit, ma refeream la aspectul de meritat pentru tine. ca altfel. fiecare fata isi merita complimentele eiwinking e frumos ca te-a determinat sa fii o persoana mai buna. daca nu te poti abtine cu complimentele si ea le accepta si nu le ignora. atunci continua cu ele si mergi cu ele tot mai sus,. incearca sa ii acaparezi intreaga atentie in asa fel incat complimentele celorlalti baieti sa nu fie mai importante decat ale tale, incearca sa ii iei tot timpul, sa ii furi toate zambetele. daca va accepta toate astea in cele din urma veti fi impreuna sunt sigura!

| DanutzZz1996 a răspuns:

Deci asa pune mana pe o drujba si vino in fata ei cu drujba si atunci zice tot ce are pe suflet