Sunt sigura ca e superba, nu am vrut sa spun altceva sa nu ma intelegi gresit, ma refeream la aspectul de meritat pentru tine. ca altfel. fiecare fata isi merita complimentele ei e frumos ca te-a determinat sa fii o persoana mai buna. daca nu te poti abtine cu complimentele si ea le accepta si nu le ignora. atunci continua cu ele si mergi cu ele tot mai sus,. incearca sa ii acaparezi intreaga atentie in asa fel incat complimentele celorlalti baieti sa nu fie mai importante decat ale tale, incearca sa ii iei tot timpul, sa ii furi toate zambetele. daca va accepta toate astea in cele din urma veti fi impreuna sunt sigura!
Acel cineva are perfecta dreptate...dar nu in cazul tuturor fetelor.Doar in cazul celor mai fitoase.Cum e fata pe care o placi? Populara? Sau nu ii prea place sa fie in centrul atentiei? Daca se comporta dupa cum spui tu, eu zic sa o lasi balta.NU MERITA! Mi se pare genul de fata careia ii place sa aiba orice baiat la picioare.O plac cumva mai multi baieti? Daca da, atunci este exact genul de fata de care iti vorbeam.Imi pare rau daca sfatul meu este prea dur.Nu cred ca ar fi trebuit sa vorbesc asa dur despre ea...dar asa o vad eu! Ca pe o fata care are orice baiat la picioare si nu ii pasa decat de ea.
Da asa e, o plac fff multi baieti... dar cand vorbeste cu mine zici ca e doar a mea. am incercat o data sa o ignor timp de o saptamana dar crede-ma nu am rezistat... tot eu m-am reintors la ea. si ea acum ma cam "santajeaza" cand fac cv ce nu ii place zice ca ma va ignora.nu stiu cum sa fac, imi pasa prea tare de ea.nu as face ceva ce sa o supere
Putina indiferenta nu strica, daca s-a obisnuit cu complimentele tale. fa o pauza, daca ii va fi dor de ele tu vei stii ca isi doreste ceva, daca nu ii va fi dor de ele, vei fi mandru ca ai pastrat complimentele pentru cea care le va merita! succes
Sunt sigura ca e superba, nu am vrut sa spun altceva sa nu ma intelegi gresit, ma refeream la aspectul de meritat pentru tine. ca altfel. fiecare fata isi merita complimentele ei e frumos ca te-a determinat sa fii o persoana mai buna. daca nu te poti abtine cu complimentele si ea le accepta si nu le ignora. atunci continua cu ele si mergi cu ele tot mai sus,. incearca sa ii acaparezi intreaga atentie in asa fel incat complimentele celorlalti baieti sa nu fie mai importante decat ale tale, incearca sa ii iei tot timpul, sa ii furi toate zambetele. daca va accepta toate astea in cele din urma veti fi impreuna sunt sigura!
Deci asa pune mana pe o drujba si vino in fata ei cu drujba si atunci zice tot ce are pe suflet