anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU!
Cunosc o persoana care are sindromul Turner. E micuta de statura, are putin peste 1.40.
In interiorul ei se da o lupta intre dezamagire si curaj. Pe de o parte, e trista din cauza prejudecatilor. Pe de alta parte, i s-a spus ca nu conteaza inaltimea, ci sufletul.
E trista si din cauza faptului ca inca nu si-a gasit un baiat care sa o aprecieze si sa o merite. Are 24 de ani, e frumoasa, desteapta si ambitioasa.

Ce sfaturi aveti pentru ea? Ce ar trebui sa faca pentru a-si gasi perechea? Exista speranta?

Multumesc, dragilor!

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu este vina ei ca arata asa asta e clar, faza cu tristetea cu toti avem momente de dezamagire,tristete asta e viata,viata nu-i o fericire, bucurie, paradis, viata e o lupta daca bagi toata lumea in seama si te lasi calcatin picioare e vina ta, sincer baieti nu pun mult accent pe inaltime nici eu nu pun nici pe alti nu vad sa puna, deci eu cred ca poate gasi un baiat ok, desigur si pretentile sa fie mai normale dupa fizicul respective persoane

| FABULOSUL6000 a răspuns:

De ce nu? Problema apare daca cumva barbatul ala vrea copii, din moment ce nu poate avea.

| Hitback a răspuns:

Pe langa faptul ca boala vina la pachet cu piticismul vine cu ceva si mai rau. Sterilitatea. Multi barbati isi doresc familii asa ca automat isi cauta persoane compatibile cu dorintele lor. Eu sunt sceptic in aceasta privinta dar sper sa nu fi dezamagita de raspunsul meu. Asta am considerat ca este de spus si asta am spus.

(Sper sa nu fi gresit in legatura cu boala, dar daca am facut-o te rog sa ma corectezi.).

| anonim_4396 explică (pentru Hitback):

Ai gresit! Unu, nu e boala! E sindrom. Nu e contagios, deci. Nu e asa rea sterilitatea, atat timp cat sistemul iti permite sa adopti un copil. Persoana despre care vorbesc este desteapta, nu prezinta retard sau alte cele. Iar doi la mana, fa diferenta dintre un om cu acest sindrom si un pitic. Piticismul nu e tot una cu sind. Turner. Piticii au in jur de 60-70-80 cm... In schimb, cei cu sindrom Turner pot remedia situatia, cu injectii hormonale.

| Hitback a răspuns (pentru anonim_4396):

Si tu ai gresit. Daca nu stiai sindromul turner down si alte sindroame sunt boli. Doi la mana sufera de piticism sau nanism(sinonim). Asta se caracteruzeaza printr-o inaltime sub media populatiei adulte de care fata sufera. Deci terog sa nu mai induci lumea in eroare. Spunandu-mi ca am gresit m-ai facut curios. am cautat raspunsul adevarat pe net si nu este nici o diferenta intre ceea ce am zis eu si realitate. Si prin raspunsul tau observ ca nu prea stii ce este un sindrom. toate semnele si simptomele care apar pe parcursul unei boli se numesc sindrom.

| BadAngel3 a răspuns:

Normal ca exista speranta. Ce daca are sindromul Turner? Este si ea o fiinta, un suflet ca toti ceilalti.Ea nu trebuie sa faca nimic.Un baiat serios, care chiar o sa o iubeasca cu adevarat o sa o accepte si cu defecte si cu calitati.O sa o accepte chiar daca are sindromul Turner. Ii urez multa sanatete si sa nu se descurajeze.Este la fel ca noi toti. happy

| Hitback a răspuns (pentru BadAngel3):

Asta consideri tu. Tu esti un om special. Multi oameni daca vad ca ai un lips un handicam sau ceva te marginalizeaza. Din pacate asta este adevarul. Ma bucur ca sunt oameni ca tine.

| BadAngel3 a răspuns (pentru Hitback):

Mersi happy