Pai cum vine asta? Vorbele vin si pleaca, dupa tine asa... accepti sa faci asta din prima? Si ce barbat zice asta? Zau asa.
Vorbeste cu el in continuare, va vedeti, iar daca trec lunile si el este langa tine, chiar si daca nu ati facut sex... atunci poti zice ca poate nu o sa plece de langa tine.
Dar nu asa din vorbe. Gandeste-te ca omul se schimba mereu, isi schimba gandurile si de 100 de ori pe zi.
Cand erai mai mica voiai ceva, acum ai mai vrea acel ceva? Se aplica in cazul general. Asa poate sa fie si acum.
Asa ca alege cu capul. Numai bine! ^_^
Mulțumesc! Nu făceam oricum nimic dar ma gândeam dacă e normal sa ceara așa ceva nici nu m-a văzut cel puțin. Acum ca i-am zis clar ca nu și inainte la fel ca nu zice ca sunt speriata și ca nu vreau un bărbat și vreau prosti, îl las in plata domnului, n am nevoie!
Eu zic să stai potolită, sunteți în etape diferite ale vieții, tu abia începi să te dezvolți și să trăiești, el deja a trecut prin astea și caută să se stabilească ușor ușor la casa lui...
Ce glume bune știe amicul tău. Păcat că sunt răsuflate...
Răspunde-i că ești lesbiană și nu te sexezi decât cu tipe, așadar dacă tot poate să aibă așa multe femei, poate împărțiți una împreună. Vezi ce spune...
Ce vrăjeală ieftină de Geani din Las Fierbinți are "prințul" ăsta al tău Doar își bate joc de tine. Trebuie să ai un IQ sub 40 ca să te lași păcălită de așa ceva. Măcar dacă era puțin mai inteligent să o dea altfel...amator. "Ce sa fac in privința asta?" să îți cauți pe altcineva că tu cu ăsta nu faci relație serioasă.
Ai 19 ani si nu iti dai seama de intentiile lui? E chiar grav. Gandeste.te ca eu am 18 ani si te.as scoate la cateva întâlniri pe o perioada de 2-3 luni ca sa te cunosc cat mai mult, ce iti place, ce gen de barbat cauti, ce planuri de viitor ai, ce pasiuni ai, cu ce te ocupi, ce visuri ai, si multe altele. Daca acel băiețaș te invita la o întâlnire in care are pretenția sa se încheie cu un act sexual este nu probabil, batut in cuie ca e doar o aventura pentru el. C'mon..chiar crezi ca e baiat serios? Asa se procedează cand vrei o relatie serioasa la 27 de ani? varsta la care ar trebui sa fi cu experiența data peste cap. Sfatul meu este sa ii dai block peste tot, uita.l și traisteti viata asa cum o meriti. Nenorocitul ala merita sa moara in flacari.
"ca poate sa aiba femei câte vrea dacă vrea" - ăla nu are 29 de ani. Pare de 20 maxim. Oricine își dă seama că aia e vrăjeală.Nu are ce sa fwwta și el săracu.
L-ai întrebat tu daca vrea relație serioasă? Dacă nu, atunci vrea numai sa te prosteasca, cărniță tânără oricui ii place. Mai ales că a imbratranit.
De prima data e cam dubios, vezi sa nu te foloseasca si in acelasi timp sa se fu ta cu altele
Fii sigura ca textul asta il are fixat si l-a folosit la mai multe nu numai la tine.
Un baiat care vrea o relatie stabila, nu foloseste prima data chestia asta.
Sigur vrea doar sa te foloseasca..., alta explicatie sa.ti spuna asa ceva nu are...