| ioana66onis a întrebat:

Cunosc un baiat de mai bine de jumatate de an. Pana acum ne-am inteles suuper bine, dar de o perioada de timp este foarte rece cu mine si nu imi place asta. Se comporta de parca nu am fi impreuna, ba chiar imi spune sa il sun mai rar si altele, nu imi place sa intru in detalii. Problema este ca acum 1 luna jumate, cateva din prietenele/ colege sau amice il tot suna si il stresa. Eu o fire cam incapatana si geloasa nu am putut sa las asa, am vrut sa vad ce se petrece. El mi-a spus ca sunt doar niste prietene ca nu are nimic cu ele; eu am inteles dar nu m-am oprit. Am incercat sa dau de acele persoane si am reusit. M-am intalnit cu ele si le-am spus sa il lase in pace pe prietenul meu si sa nu-l mai streseze. Am inceput chiar sa le amenint spunandu-le ca daca nu-si vad de treaba lor, le calc in picioare si cate prostii ( ce mi-a venit in cap aia le-am zis ) laughing Dupa ce am terminat de vorbit cu fetele, ele au inteles o bucata de vreme si s-au potolit. Si acum ne-am certat foarte tare pe acest subiect, el zice ca nu mai vrea sa avem o relatie din cauza asta ca nu mi-am vazut de treaba mea. Acum mai vorbim, dar nu e ca inainte. Fara dar si poate, am uitat sa spun ca eu tin la baiatul acesta mai mult ca oricine si il iubesc foarte mult si mi-ar parea bine daca voi mi-ati da un sfat. Daca m-ati putea ajuta cu niste idei sa ma pot impaca cu el ar fi un mare folos pentru mine. Dau funda pentru cel mai folositor si mai bun!batting eyelashes

2 răspunsuri:
| Annellise a răspuns:

Draga Ioana, ceea ce ai facut tu intr-adevar nu este prea frumos. Singurul lucru util pe care ai putea sa il faci este sa ii demonstrezi baiatului ca iti pare rau si sa il faci sa inteleaga ca intelegi si tu ca ai gresit si ca nu vei mai repeta greseala. Fii sincera cu el si deschisa, propune`i sa va intalniti si uita-te mereu in ochii lui, incearca sa il impresionezi, sa fii tandra cu el sa ii vorbesti fermecator cu o voce de inocenta... pune`l pentru cateva secunde sa se puna in locul tau si explica`i ca in acel moment ai reactionat asa de teama sa nu il pierzi pentru ca il iubeai, il iubesti si il vei iubi mereu. Zi ca realizezi ca nu ai procedat cum trebuie dar chiar iti pare rau... spune`i ca vrei sa stii cum poti face ca sa te ierte?! Iti va fi putin greu, dar gandeste-te ca tu esti cea care a gresit si tu trebuie sa remediezi situatia. Cu sinceritatea vei rezolva multe. Ai putea sa il mai surprinzi printr`un gest pe care nu se astepta, ceva ce stii ca ii place si l-ai face sa zambeasca. Multa bafta. Pwp!

| Crazyfish a răspuns:

Ii controlezi relatiile,girl?
Esti muma-sa? Ca,poate are una, nu?
Iti apartine ca rimelul de ochi?
Atunci de ce nu-l lasi sa faca ce vrea?
Il umilesti si mai vrei si sfaturi, eu iti dadeam verde de ieri!