| Eusieu_4002 a întrebat:

BUNA TPU.Cunosc un baiat de vreo 3-4 ani.Pana recent, eram doar prieteni foarte buni, fiecare cu propria relatie etc.Relatiile noatre au luat sfarsit rand pe rand, iar acum este ceva mai mult intre noi.Problema e ca diferenta de varsta dintre noi e de 5 ani, ceea ce se cunoaste, iar parintii mei nu cred ca ar fi de acord si nu stiu ce sa faca. Daca o sa mearga, daca nu. Stiu ca tine la mine cu adevarat...si eu tin la el. Dar mereu exista un "dar. ". Un sfat? Gracias!

4 răspunsuri:
| shtephie a răspuns:

Incearca sa fii pentru un timp imp cu el, si vedeti daca merge relatia!

| lulu_8667 a răspuns:

Daca crezi ca merita sa fii cu el atunci nu ezita si incearca.parintii pina la urma daca si sunt impotriva nu vor fi mereu de parerea asta daca vor vedea cit de tare tii la el si ca la voi e tot ok.5 ani diferenta nu e atit de mult.ba dimpotriva el te intelege mai usor.succes.

| Marijuana a răspuns:

Varsta chiar nu conteaza daca voi simtiti ceva unu` pentru altu`! :]

| Andra_8802 a răspuns:

Daca tii la el nu vad de ce sa nu aveti o relatie, parintii o sa vada ca este baiat bun si tine la tine si diferenta de varsta chiar nu mai conteaza. Si pana la urma 5 ani nu sunt chiar multi, bine asta daca nu ai 15 si el 20 (atunci se simte altfel ). Daca ai peste 18... Bafta!