Nu ai de unde sa stii daca parinti ar fi sau nu de acord daca e un baiat de treaba parintii pot fi de acord.5 ani nu e mult daca va intelegeti bine si simtiti ca va potriviti nu are dc diferenta de varsta sa stea intre voi
Parintii te vor intelege. la inceput se poate sa nu fie de acord daca is ceva mai severi dar se vor obisnui cu ideea. eu am tinut oarecum ascunsa o relatie ceva timp... dupa care ai mei au aflat...s-au opus, nu ma lasau cu el.pentru ca si la noi era o dif de cativa ani, dar pana la urma s-au impacat cu ideea si nu imi mai interzic nimic. daca tu crezi ca tii la el merita sa vb cu ai tai, iar in caz ca nu vor fi de acord lupta pentru el. sa nu va desparta ca nu ii vei ierta usor. mult noroc! si sa va iubiti!
Cand vine vorba de asta imi zboara prin minte un proverb " dragostea nu se uita la varsta" daca va iubiti, sau ma rog tineti unul la celalat asta e cel mai important, varsta ar trebui sa fie ceva de tolerat in cazul in care exista sentimente. Odata cu existenta acestora o sa inteleaga si parintii.
In generala era un baiat mai mare ca mine cu un an. eu eram a 7-a iar el a 8-a. era fratele colegului meu.ma intelegeam forte bine cu acel baiat.l-am ajutat sa se combine cu 3 prietene de-ale mele.una dintre ele era ca sora mea.bun.eram "cumnaty". apoi, s-a despartit de acea fata, iar noi eram foarte buni prieteni.de ajutam reciproc.am devenit "frati". dupa un timp relatia dintre noi devenise mai serioasa.intro zi m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el ca tine ff mult la mine.am acceptat.eram "iubiti"(dupa un timp ne-am despartit) in fine...deci totul este posibil.el are acum o relatie de 2 ani si l-am ajutat mereu sa faca pasul cel bun, dar sh el pe mine. acum am o relatie cu un baiat de 8 luni.ne iubim foarte mult, iar el este cu 8 ani mai mare ca mine.fam mea il cunoaste, si invers, dar nimeni nu are ce zice...si pana la urma tu te iei cu el, nu familia ta sau daca vrei nu-i spui nimic familiei tale
plus de asta, fetele sunt cu 5 ani mai mature ca baietii
iar daca iti vei gasi un baiat cu o varsta mai inaintata(cu 5 ani mai mare) te vei intelege de minune cu el, fiindca veti gandi aproape identic
stiu ce zic
experientza:X