Imi pare rau, tu esti o fata cu educatie, tipul la fel, sunteti amandoi persoane cu viitor, dar se vede ca nu stiti sa va claditi o relatie.
Tipul te place? De ce nu-l intrebi pe el. Gata cu joaca, gata cu tatonarile, vreti o relatie impreuna, munciti impreuna pentru ea.
Salut
Scuză-mă că am întârziat nevoii tale, însă am lipsit în perioada asta. Până la urmă, nu ai de ales decât să ții spatele drept și fruntea sus. Sper să îți fie de folos. Ți-am răspuns în privat.
Eu zic ca esti prea geloasa.
Daca el a preferat sa petreaca putinul timp cu fata respectiva ..care presupun ca are sansa sa se vada odata la cateva luni nu inseamna ca nu te place. Dar din ceea ce am inteles la voi nu e o relatie stabila. Faptul ca vorbiti tot timpul si aveti despre ce vorbii nu va face un cuplu. Daca nici tu nu stii daca te place e si normal ca sa faca asa. Oricum. el tot la tine vine stai linistita, fata respectiva e o veche prietena care vroia sa mai petreaca si el putin timp.
Incearca de acum sa vezi cum sta treaba, incearca sa ii arati si tu ca vrei o relatie cu el, ca il placi. Daca te porti asa in continuare ai sanse 100% sa il pierzi.
De la faza cu telefonul anonim nu imi mai raspunde mie la mesaje. Cred ca isi inchipuie ca acel mesaj+telefon anonim ii erau adresate lui si nu intelege de ce, asa ca prefera sa pastreze distanta fata de mine.