| Melly98 a întrebat:

Buna TPU big grin. Acum 2 luni imi placea de un baiat mai timid și am facut eu primul pas. Am vorbit cu el deși l-am pus sa-mi repete de 3 ori cat e ceasul, vorbea asa incet. Cand am facut cunoștinta "nume, ani, ect" daca nu ii stiam deja numele il puneam sa mi-l repete pana il intelegeam. Eu am incercat sa intru in vorba cu el si am reusit dar ultima oara cand am vorbit in stația de metrou a fugit am spus 2 vorbe si a fugit, cate un pas mic, cate un pas mic pana puf, m-am enervat si nu am mai incercat sa vorbesc cu el. Oare l-am speriat sau ce s-a intamplat atunci? Aman2 aveam 16 ani.
Dau fundiaaa!

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

El nu este pregatit pentru o relatie sau poate isi doreste un alt tip de iubita.

11 răspunsuri:
| Voidwithin a răspuns:

Poate are vreo problema cine naiba stie ce la apucat.

| NameHarris a răspuns:

Ori este Timid de nici cu masa nu vorbeste ori este gaylaughing)

| justsummer a răspuns:

Cred l-ai speriat cu amabilitatea ta. I-ai atras atentia acum lasa-l sa vina el la tine.

| Melly98 explică (pentru justsummer):

Sa vina? Au trecut 2 luni daca vine as fii indiferenta. L-am rugat mai de mult in autobuz sa stea langa mine ca coborase cel de langa mine si nu a vut.
A fost, s-a dus la revedere big grin.

| justsummer a răspuns (pentru Melly98):

Pai si atunci de ce mai vorbesti de el? E prea timid si prea timorat ca sa vorbeasca cu oricine si sincer pare speriat de bombe.

| Melly98 explică (pentru justsummer):

Citeste cu atentie ultimele 3 randuri din ce am scris in intrebare reiese clar ca nu am mai vorbit cu el. big grin

| justsummer a răspuns (pentru Melly98):

Am zis "de el" de ce te mai preocupa subiectul. Eu am un vecin ne stim de cand eram foarte mici si cand ne intalnim ca vecinii la dus gunoiul sau altele se emotioneaza asa tare ca abia poate spune "buna" daca il intreb si ce mai faci deja am impresia ca il chinui. Cred ca e aceeasi situatie si in cazul baiatul respectiv nu ai gresit tu cu nimic doar ca el e prea timorat si cum am zis speriat de bombe.

| adriandibosfcdb123 a răspuns:

Nu e pregatit

| Waffen18 a răspuns:

Lasa-l in pace daca nu vrea, probabil daca te-ar place o sa regrete mai tarziuwinking

| MirelaNicoleta a răspuns:

Sa nu I s-o fi parut ca il ironizezi intrebandu-l de mai multe ori. Pe viitor incearca sa fii mai amabila cu el (ce viitor ca intrati in vacanta ). Oricarui om chiar de esti baiat sau fata daca te apropii de o persoana si vorbesti cu ea un timp va intelegeti perfect, daca dupa un timp nu mai te duci la scoala sau ma rog nu mai comunicati o sa vezi ca iti simte lipsa, te cauta cu privirea, vine el la tine. Am avut intotdeauna succes recurgand la aceasta metoda big grin

| Tro_Mi_1994 a răspuns:

Poate ca si el te place dar e timid... App. Nu mai scrie "aman2" ca daca citește cineva doiul in engleza se înțelege "amantul"... Eu asa am citit prima oară