| myhaela13 a întrebat:

Buna TPU :d...am 13 ani si as dori sa imi spuneti si mie cam la ce varsta sa-mi incep viata sexualabatting eyelashes happy

Răspuns Câştigător
| answer a răspuns:

##zda matii de cochil! De viata sexuala iti pasa tie, nici macar nu ai invatat sa te stergi bine la fund si deja ai ganduri de sex? pune dracu mana pe carte, asta ar trebui sa ai tu in cap acum; investeste in viitor, nu te numara si tu printre copiii care fac copii! Sub 18 ani sa nu te puna al cu coarne sa faci vreo dracie!

9 răspunsuri:
| Christy448 a răspuns:

Doamne happy daca pe tine la 13 ani te interesaza. dupa 16 ce faci? Eu unul, sincer sa fiu la 16 mi-am inceputo. nu stiu daca a fost bine.happy dar nu am regrete.

| Bogdan_6024 a răspuns:

Poti sa tio incepi de acum daca te simti pregatita da vezi fa-o cu astia d varsta ta si protejeazate!

| GEO96 a răspuns:

Eu mi-m promis ca de la 18 ani atuncii voi fii destul de pregatita insa tu poti pregatita de la 16-17 ni depinde de firea ta.

| MicheilaMicheluzta a răspuns:

De la 18
noi nu ar trebui sa facem de acum

| Lavy_6403 a răspuns:

Nu e prea repede ca să te gândești la asta? poti să o incepi si acum dar ai grija sa te protejeziwinking

| HelloKitty20 a răspuns:

Noi trebuie sa-ti spunem la ce varsta sa-ti incepi viata sexuala? asta tine de tine. daca u te simti pregatita si iubesti baiatul cu care stai si el te iubeste pe tine nu vad care ar fi problema.fa ceea ce simti:*

| AnnaMaria a răspuns:

In niciun caz la varsta asta. in loc sa profitati ca sunteti copii, nu aveti nicio problema, trebuie sa va preocupe doar scoala si joaca, voi va ganditi la plastraight face se alege prafu.

| SociallyDepressed a răspuns:

Cred ca esti una din fetele alea gen 11-14 ani care abia asteapta sa-si inceapa viata sexuala pentru ca "e la moda"
Stai pe fundul tau si vezi-ti de scoala. Dupa 18 ani poti sa faci ce vrei cu cine vrei.

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Pai cand esti pregatita fa-o dar nu la varsta asta... poate pe la 17-18 ani incolohappy