Hombre am o veste naspa rau. pasarica ta te inseala, adica asta cu " ups mi s-a stricat telefonul " e caterinca curata, si inca ceva daca a plecat la mare singura, dudu wake up what the *** you dream there
Foarte frumoasa povestea voastra de dragoste. Faptul ca te-ai atasat de ea si tii mai mult ca la prietenii tai inseamna " iubire". Din cate am citit din mica ta poveste, parerea mea este ca a ramas la mare toata vacanta, daca avea casa acolo este normal.Nu cred ca nu vrea sa vorbeasca cu tine, deoarece nu le raspunde nici prietenilor ei.Probabil numai are telefon, internetul nu-i merge, poate s-a angajat undeva, sau ar fi vrut un moment de intimitate.Si eu cand plec in vacanta prefer sa nu folosesc internetul si telefonul ci sa profit din plin de vacanta.Pana pe 16 septembrie trebuie sa se intoarca la scoala.Eu cred ca ar trebui sa o suni pe mama ei, fara rusine, daca este asa nelinistit, pentru ca dansa cred ca stie unde este si ce face. Astept un raspuns cu ce ai facut. Bafta :*
Părerea mea este că nu trebuie să renunţi. Dacă o iubeşti cu adevărat, este normal să îţi faci miliarde de griji. Dar nu sta cu mâinile în sân!
Ai spus că i-ai cunoscut părinţii. Sun-o pe mama ei şi întreab-o unde stau. Mergi la ea şi discutaţi vezi şi tu ce s-a întâmplat în tot acest timp. Şi dacă iubeşti păstrează-ţi simţul realităţii! Nu o lăsa să te păcălească cum vrea ea! Ea dacă te va iubi îţi va spune...
Orice greşeală recunoscută e pe jumătate iertată!
Şi am o idee.
Dacă o suni pe mama ei prima dată întreab-o unde stau, iar apoi întreabă ce s-a întamplat cu prietena ta. Dacă s-a întâmplat ceva [cum ar fi să te înşele sau să fie violată sau alte chestii], mama ei îşi va face curaj şi îţi va spune. Iar după mergi la ea şi vezi dacă versiunea ei e aceeaşi cu cea a mamei ei. În caz că te minte şi continuă cu minciunile...nu mai are rost.
Eu am 16 ani şi prietenul meu 19 şi suntem într-o relaţie de mai bine de 1 an. Şi eu aş fi la fel de îngrijorată dacă nu mi-ar răspunde. Adică mă îngrijorez dacă nu îmi răspunde 2 ore după ce ne-am vazut X_x
A, şi dacă ea îţi spune adevarul, nu renunţa la relaţia voastră! Oricum ar fi nu o să repete greşeala!
Sper că te-am ajutat. Succes în continuare!
Daca incercam putin logica, dupa parerea mea, vrea sa fie singura sau nu vrea sa mai fiti impreuna si nu stie cum sa iti spuna. Acum haide sa fim seriosi te putea suna de la tatal ei, totusi aveti aproape un an impreuna, din respect pentru relatia voastra cred eu ca putea sa iti dea o explicatie normala si nu o scuza gen " s-a stricat telefonul ".
Eu vorbesc din perspectiva mea, de fata, de iubita, ce as face. Ar trebui sa iti dea de gandit putin, e o relatie serioasa, tu i-ai face ei asa ceva? Nu cred.
Idei mai am multe despre ce ar putea fi, daca vrei poti lasa mesaj pe privat cu fb, sau mess.
Totusi gandeste-te logic, ti-am zis, ti se pare normal?