| Blegul a întrebat:

big grin Am nevoie de putin ajutor. Luna asta implinesc 1 de cand sunt impreuna cu iubita mea, si m-am gandit sa-i cumpar un inel. Singura problema e ca nu ii stiu marimea.sad Cum as putea sa fac sa aflu? Dau funda pentru cel mai bun raspuns!

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ia-l dupa marimea degetului tau mic si o sa vezi ca-i va fi bun

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Un sfat nu ii da inel deja, poate se va gandi ca deja ai ganduri serioase si e cam devreme de asa ceva, eu zic mai bine o bratara.

| papusica987 a răspuns:

Buna:X
daca poarta inele iai unul dupa deget si baga`l la tine, vezi pana unde iti intra.
si cand te duci sa-i cumperi faci la fel:X il bagi pe deget la tine si ti minte pana unde ti-a intrat al ei.
sper ca ai inteles:-ss
bafta:X

| selysol a răspuns:

Pai uitate la degetele ei si vezi cum le are si te orientezi cu `ochiul `ca sa zic asa daca le are normale nororc deoarece majoritatea inelelor sun facute dupa niste degete normale tot ce e in limita normalului e ok te uiti la modele si cumperi unul indiferent de marime. Daca tot esti nelinistit ca nu ii va fi bun de ce nu ii cumperi o bratara draguta plus ca ai un avantaj majoritatea bratarilor `sunt dupa orice mana` adica o poti face cat de stramta sau larga doresti daca intelegi la ce ma refer happy a treia varianta e sa ii cumperi un lantisor care nu necesita marimi happy sunt sigura ca se va bucura de orice vei alege nu iti fa probleme bafta!

| Issabela26 a răspuns:

Buna!
in primul rand la multi ani! si in al 2lea rand poti sa ii iei un inel vechi pe care ea nu il mai poarta cu pretextul ca iti place si mrg vz tu sau pur si simplu rogi o prietena sa ii ia masura pentru ca nu se va gandi pr ta la nimic cu siguranta(si pe fata pe care o pui o rogi sa probeze un inel de al ei sau o rogi sa ii ceara un inel imprumut vezi tu te descurci)

| Ne3quicKBăă a răspuns:

Salut Blegul.

Ai putea folosi o aproximare...vizuala, altfel alta cale nu cred ca exista ( dupa parerea mea big grin. ).
Dat fiind faptul ca este fata, nu poate fi asa dificil sa-i alegi un inel potrivit, fiindca ele au, in general, niste degete finute, subitiri. Daca crezi ca nu poti sa nimeresti marimea, sau ti-e frica sa nu gresesti, incearca sa-i dai altceva drept cadou (gen un lantisor thinking).

Sper ca te-am ajutat in vreun fel. happy
Bafta.winking

| Blegul explică:

Implinesc 1 an* happy