| AlinalovexD a întrebat:

big grin Am o mare problema...peste doua saptamani plec la mare si chiar in perioada aceea trebuie sa imi vina menstruatia.Mentionez ca am 15 ani.Stiu ca exista si tampoane interne pentru virgine dar nu prea as vrea sa folosesc asa cevastraight face..Nu vreau ca asta sa imi strice vacanta, vreau sa intru in apa si sa ma distrez.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Gumalamanaazecea a răspuns:

Nu ai cum sa nu-l scoti. nimic nu ramane in vagin. si oricum, ob-ul are o ata cu care se scoate.
si daca nu vrei sa te dezvirginezi - incearca ob-uri mini, sunt mai micute si subtiri. iar de scos, se scot foarte repede si usor, fiindca au ata aia. dar ai grija, sa fie plin ob-ul, ca sa iasa usor, daca inca e uscat, te va ustura cand il vei scoate.

5 răspunsuri:
| iubesc a răspuns:

Buna. Pai ce poti sa faci, foloseste ob-uri pentru ca nu ai de ales.

| AlinalovexD explică (pentru iubesc):

Pai nu prea as vrea..pentru ca se poate intampla sa nu il mai pot scoate...si nu vreau sa merg acolo la ginecolog..ar fi o situatie prea neaplcutastraight face

| Gumalamanaazecea a răspuns (pentru AlinalovexD):

Nu ai cum sa nu-l scoti. nimic nu ramane in vagin. si oricum, ob-ul are o ata cu care se scoate.
si daca nu vrei sa te dezvirginezi - incearca ob-uri mini, sunt mai micute si subtiri. iar de scos, se scot foarte repede si usor, fiindca au ata aia. dar ai grija, sa fie plin ob-ul, ca sa iasa usor, daca inca e uscat, te va ustura cand il vei scoate.

| 7639781254 a răspuns:

Trebuie sa folosesti tampoane interne. Asta sau nu o sa te bucuri de vacanta asa cum ai vrea.

| queenofsaigon a răspuns:

Dacă nu poţi schimba data, tampoanele sunt cam singura soluţie. Nu-ţi recomand să încerci să-ţi dereglez ciclul sau ceva de genul.

Tampoanele se pot folosi fie că eşti virgină sau nu. Dacă le foloseşti corect, nici nu ai să le simţi. Acum câţiva ani am avut aceeaşi problemă, a trebuit să plec la mare şi exact în aceeaşi zi mi-a venit menstruaţia, aşa că m-a învăţat mama rapid cum se folosesc şi am putut să mă bucur de plajă (tot cam în jur de 15 ani mi se pare că aveam).

Dacă vrei să intri in apă, poţi sta puţin, dar ca să nu te infectezi îţi recomand să dai o fugă până în camera de hotel şi să îl schimbi după ce ieşi din apă.

Roagă o femeie (mamă, mătuşă, prietenă mai în vârstă) să îţi zică/arate ce şi cum în caz că ai nelămuriri. Nu e nicio ruşine.

| AlinalovexD explică (pentru queenofsaigon):

Problema e ca eu nu ma voi caza la hotel, eu o sa stau la verisoara mea..si e destul de departe de plaja...cred. sper sa fie toalete pe acolo :-s