anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU big grin am si eu nevoie de un sfat sau sa ma lamureasca cineva, am o prietena de 3 luni dar este o relatie la distanta, o tot rog de o luna sa isi ea web sa o pot vedea pentru ca imi doresc foarte mult, cam ocoleste acest subiect, ea spune ca o sa cumpere etc daca insist se suparara, nuss care ar fi motivul pentru care nu vrea sa faca asta pentru mine big grin astept raspunsuri sincere, si pararei multumesc si dau funda celui mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Lov3m3islittle a răspuns:

Scuze ca intreb cam ce distanta e intre voi...si eu am avut o relatie la dist de vreo 800 de km...si ne-am desp din prostie.straight face. poate nu se crede indeajuns de frumoasa pentru tine. poate are niste retineri.

| Randal a răspuns (pentru Lov3m3islittle):

Lasa-mi si mie id tau si vb pe mess daca vrei

5 răspunsuri:
| Onn3 a răspuns:

Da-i tu webul primul, poate ca este frica sa nu fi mai mare ca ea cu mult sau sa i se intample ceva ca acum se intampla lucruri cidate in fiecare zi

| neutrino a răspuns:

Atunci cand cineva nu are succes local, incearca o relatie pe net. Te pacalesti singur.

| FloriDeMucigai a răspuns:

Poate.nare.banii.de.web.nu.teai.gandit?happy

| AnaMariutza15 a răspuns:

De ce trebuie sa o vezi neaparat? daca pentru tine nu conteaza ffelul cum arata si doar sufletul atunci asteapta pana va fi si ea gata sa va vedeti