| dolsh3 a întrebat:

Buna TPU.big grin am si eu o intrebare. adica pnm mai mult vreau un sfat. thinking acum 5 ani am cunoscut un baiat de care mi-a placut ff mult pana anul trecut cand mi-a trecut de el cu totul. si desi suntem prieteni ff buni el tot ma invita la el. etc. si ma gandeam sa ma duc ca nu am ce sa patesc dar ideea e alta ca s-a uitat la filmul friends with benefits si vrea sa faca ca acolo si ideea e ca pe mine nu mar deranja mai ales ca m-am saturat de angajamente si faza e ca. mi-e frica sa nu zica la nimeni si el tot ma cheama ba afara. ba la el. si a pomenit intr'o seara de faza asta :"in curand o sa fim impreuna doar mai asteapta un pic" si eu i-am zis atunci ca nu is nerabdatoare si nu prea imi pasa si mna. un sfat va rog? ce sa fac?
p.s: multumesc anticipat (ofer funda)

5 răspunsuri:
| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Ok o povste cam aiure, filmul si relatia voastra.
daca-l placi si el te place nu vad care e problema.nu trebuie sa te intereseze ce zice lumea ..cati ani ai? de curiozitate.

| deiiu99 a răspuns:

Nu asculta de gura lumi si fii cu el daca iti place de el!:* Sper ca ti-am fost de ajutor.:*

| dolsh3 explică (pentru deiiu99):

Da dar faza e ca. e cam complicat daca se afla si mai se si inventeaza o sa ajung gen o parasutastraight face
sh mereu m-am ferit de astfel de persoane.

| Azµre a răspuns (pentru dolsh3):

Atunci renunță la idee, vezi de alt băiat happy nu e greu. Îți las un pm și discutăm.

| dolsh3 explică:

thinking nu cred ca ar fi ceva rauthinking