| Trixye a întrebat:

Buna TPUbig grin am si eu o problemahappy e un tip foarte dragut in scoala.Si el banuieste ca imi place de el dar nu i-am zis niciodata astacrying si haideti sa va povestesc: Deci clasa mea era la etajul 1 si a lui la etajul 2.Si eu m-am "imprietenit" cu o fata de la etajul 2 ca sa nu banuiasca ca de ce vin eu intodeauna pe la el pe la etaj.Si acea fata mi-a cerut mie id lui( ca eu ii aveam id de foarte mult timp) iar eu ii l-am dat.Si acea fata a inceput sa ma injure pe mine si acel baiat imi lua mie intodeuna apararea.Si ziicandui ca ii sunt prietena si alte chestii din astea.Si anul acesta el a plecat pe vara din romania si vorbea cu mine si cu acea fata pe mess:X Si acea fata ma injura incontinuu si el, ca sa imi ia apararea i-a spus ca sunt "vara lui" ceea ce mie mi s-a parut destul de dulce.Ma rog si fata aia l-a intrebat la un moment dat care e nr meu de telefon ca sa se asigure ca suntem veri.Si baiatul mi la cerut dupa mie.Eu prima oara nu am inteles de ce iar folosi dar totusi ii l-am dat. Dupa el mi-a dat arhiva si am inteles. Dupa eu i-am zisbig grineci de asta iti trebuia si el dupa mi-a zis ca nu numai si a facut emoticonul: :X:X. Si eu nu mai stiu ce sa cred. Din comportamentul lui ce sa inteleg? II place sau nu de mine.Vara glume la intrebare.

Răspuns Câştigător
| Deea10_8134 a răspuns:

Hey! Pai din tot ce a facut el pana acum, reiese ca te place dar probabil te crede o foarte buna prietena.Asa mi s-a intamplat si mie.imi lua apararea, vorbea frumos cu mine etc dar pana la urma am ajuns la concluzia ca vrea sa fim doar prieteni(dar la mine e o poveste mult mai lunga si mai complicataoh go on). Cand l-ai intrebat tu: a deci pentru asta mi-ai cerut nr de tel? si el a zis: nu numai pentru astalove struck.se intelege ca te place. Dar nu stiu multe despre el, nu ii stiu caracterul, nu stiu ce fel de baiat este.eu zic sa vorbesti in continuare cu el si sa ii spui: a app nu ti-am multumit ca mi-ai luat apararea.(daca nu i-ai zis asta pana acum). Tu sa dai mici semne ca il placi, cum ar fi sa te uiti in ochii lui si sa ii zambesti, pe mess poti sa mai pui emoticonele: love struck,kiss,tongue.si probabil ca isi va da seama ca il placi si va trece el la urmatorul pas. A si dupa ce consideri ca va intelegeti bine poti sa il intrebi asa in gluma:App. tu ai prietena?batting eyelashes. stiu ca tu poate sti dar daca il intrebi asta poate isi da seama ca il placi.Eu cred ca si el te place dar nu te aventura prea mult. adica sa nu ii spui tu de acum: baa sa stii ca te plac...trebuie sa il iei incet, asa sunt baietiioh go on. Tine-ma la curent, sunt chiar curioasa sa vad ce ai facut pana la urma.Mult succes:*

3 răspunsuri:
| Deea10_8134 a răspuns:

Buna din noubig grin. Poti sa imi dai id tau te rog? ca nu prea inteleg ce vrei sa spui. adica de ce v-ati certat?:S

| Trixye explică:

Poi acum, adica azicryingm-am cam certat cu el. Aadica el sa suparat.si cam l-am intrebat daca vrea sa ne impacam ma ignorat...si mai e si chestia...ca el e cu 2 ani mai mare ca mine :X Dar nu mar deranja neaparat asta.Si acum nici nu prea mai am tupeu sa vorbesc cu el.Si nu mai stiu ce sa fac crying

| Trixye explică:

Id meu este:trixy_bwa.