Hey! Pai din tot ce a facut el pana acum, reiese ca te place dar probabil te crede o foarte buna prietena.Asa mi s-a intamplat si mie.imi lua apararea, vorbea frumos cu mine etc dar pana la urma am ajuns la concluzia ca vrea sa fim doar prieteni(dar la mine e o poveste mult mai lunga si mai complicata). Cand l-ai intrebat tu: a deci pentru asta mi-ai cerut nr de tel? si el a zis: nu numai pentru asta.se intelege ca te place. Dar nu stiu multe despre el, nu ii stiu caracterul, nu stiu ce fel de baiat este.eu zic sa vorbesti in continuare cu el si sa ii spui: a app nu ti-am multumit ca mi-ai luat apararea.(daca nu i-ai zis asta pana acum). Tu sa dai mici semne ca il placi, cum ar fi sa te uiti in ochii lui si sa ii zambesti, pe mess poti sa mai pui emoticonele: ,,.si probabil ca isi va da seama ca il placi si va trece el la urmatorul pas. A si dupa ce consideri ca va intelegeti bine poti sa il intrebi asa in gluma:App. tu ai prietena?. stiu ca tu poate sti dar daca il intrebi asta poate isi da seama ca il placi.Eu cred ca si el te place dar nu te aventura prea mult. adica sa nu ii spui tu de acum: baa sa stii ca te plac...trebuie sa il iei incet, asa sunt baietii. Tine-ma la curent, sunt chiar curioasa sa vad ce ai facut pana la urma.Mult succes:*
Buna din nou. Poti sa imi dai id tau te rog? ca nu prea inteleg ce vrei sa spui. adica de ce v-ati certat?:S
Poi acum, adica azim-am cam certat cu el. Aadica el sa suparat.si cam l-am intrebat daca vrea sa ne impacam ma ignorat...si mai e si chestia...ca el e cu 2 ani mai mare ca mine :X Dar nu mar deranja neaparat asta.Si acum nici nu prea mai am tupeu sa vorbesc cu el.Si nu mai stiu ce sa fac