| Teddyna a întrebat:

Buna >TPU.big grin< Am si eu o problema. Imi place un baiat cu 4 ani mai mare ca mine. Si imi place mult de el. Insa ma tem ca el nu o sa ma placa.Am vorbit de cateva ori cu el la genul Eu : ce ochi frumosi ai. X. El : mersi. Seamana cu uwinking. Si find si cu paatru ani mai mare am o teama in mine.crying(( Helpppppppp

Răspuns Câştigător
| CandyES a răspuns:

De ce teama? 4 ani nu este o diferenta marehappy gandeste-te la alea care a iubiti mai mari cu 6 7 sau chiar 10 ani happy. Acum conteaza si ceea ce crede el despre tine poate te considera un copil thinking ceea ce nu prea cred ca altfel nici nu ar vorbii cu tinehee hee Daca vrei sa il faci sa simta ceva pentru tine ia-l mai pe ocolite nu-i zii direct ca simti ceva pentru elhee hee o sa-si deie seama iar atunci cand o sa te intrebe ceva, nu-i raspunde direct ca o sa te creada disperata straight face, succeswinking!

3 răspunsuri:
| Loove_6052 a răspuns:

Frica ucide rezultatele happy si sti cum se zice, de ce iti e frica, de aia nu scapi happy uite un sfat since happy daca il iubesti cu adevarat happy nu exista obstacole happy si poate suna putin dureros dar daca tu nu luptzi pentru el, el nestiind ce simti big grin nu va putea lupta pentru voi happyai incredere ca vei reusi pna in ultima clipa big grin nu ai nimic de pierdut ^w^ ( funda? puppy dog eyes )

| yasser25 a răspuns:

Daca ai o teama in tine stai acasa si lasa baiatul in pace! app sper ca nu vrei sa-l tai cu lama!

| nebunu55 a răspuns:

Zici vrei sa ne **** si el zice dalaughing