Daca tie iti place sa fi folosita de el ca o soseta asta este,iti place sa te ia asa si apoi sa te arunce si iarasi sa te ia?
fii serioasa
nu o sa se schimbe niciodata!
lasa-l si tu pe el asa cum te-a lasat si el pe tine i faseste-ti altul! nu te merita!
de ce sa stai si sa plangi pentru cineva care doar isi bate joc, cand poti sa fi fericita langa ineva care te iubeste!
sfatul meu este sa il lasi cat mai repede pentru ca sunt destui baieti, nu e singurul pe lume!
Cel mai bine este sa ii platesti cu aceeasi moneda, cauta un baiat si incearca sa fii cu el, si sa ii dai papucii actualului tau prieten.
De ce vrei sa fi cu un baiat care face asta? E evident ca ceea ce cauta el nu e ceva serios si ca e un perde-vara autentic. Sfatul meu sincer, gaseste-ti pe altcineva si arata-i astuia ca tu nu vei fi niciodata "inca una" din cuceririle lui. Bafta! >
Buna!
Sfatul meu este sa te desparti tu de el. Prin ce i-a spus prietenului lui, dovedeste ca nu vrea o relatie serioasa, ci doar distractie, iar cand se satura de tine, te lasa cu ochii in soare. Sa stii ca nu e un sfarsit de lume ca nu te place un baiat, chiar daca asa ti se pare la inceput. Mai bine gaseste un baiat care sa te pretuiasca pentru ceea ce esti si uita de acesta. Pentru el esti doar o alta fata pe care a cucerit-o. Mai bine arata-i ca nu iti pasa, fii indiferenta, iar cand o sa vada ca nu iti pasa o sa faca pe dracu-n patru sa te cucereasca.
Sper ca te-am ajutat!
Funda?:*
[ Intrebare : Ai mai mult de 12 ani? ]. Ar trebui sa nu mai vorbesti cu el si practic tu nu ai fost cu el... Pentru ca ce e aia pe mess? Intr-o relatie iese cuplu' la intalniri...
Curiozitațibărbați întreabă: